Толкова си приличат, че вече започнаха да бъркат наша певица с Дженифър Лопес-Снимка

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Младата и обещаваща певица Тина прикова погледите в социалните мрежи с няколко кадъра, на които безумно много прилича на Дженифър Лопес.

Изпълнителката на „Шамар“ е вдигнала косата си на кок, а погледът на нашето момиче безумно много напомня на световноизвестната й колежка.

„Няколко човека ми писаха да ми кажат, че на тези две снимки приличам на Джей Ло. Един приятел първоначално решил, че съм качила нейна снимка.

Аз лично не намирам такава прилика, нито се целя към такова нещо. Вероятно гримът на тези кадри е по-силен и затова така се е получило“, коментира Тина пред наш репортер приликата си с Лопес.

Тина отскоро е в музикална компания „Пайнер“ и в момента развива профила си в Инстаграм, където качва различни фотоси. Точно на две от снимките нейни почитатели съзряха приликата във външния вид с Джей Ло и й пожелаха да има нейния успех, а гласът и песните й да се прочуят и извън пределите на родината.

Фенове констатират, че приликата на Тина с Дженифър е само на тези два кадъра. „Явно може да бъде различна на всяка снимки или видео, което допълнително ще й носи позитиви в нейната професия“, пишат в мрежата.

Дъщерята на Дженифър Лопес съсипана от обидни коментари заради външния си вид (Снимки):Дженифър Лопес е личност, която непрекъснато е преследвана от папараци и привлича вниманието както к…Jul 21 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!