Дъщерята на Дженифър Лопес съсипана от обидни коментари заради външния си вид (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дженифър Лопес е личност, която непрекъснато е преследвана от папараци и привлича вниманието както когато е на улицата, така и когато е на червения килим.

Част от това внимание се отделя на децата й, близнаците Ема и Макс , които са постоянно с нея, но които за съжаление вече са усетили най-лошото, което носи световната слава.

Гущерова се похвали с гардероб като на Джей Ло – вижте кралския ѝ будоар (Снимки): Неведнъж сме хвалили Светлана Гущерова заради безупречния ѝ моден вкус. Както подобава на жена с в…Dec 20 2020vijti.com

Джей Ло е жена, която блести във всеки един момент и във всички области на живота си и вероятно затова обществеността има големи очаквания към 13-годишната й дъщеря Ема Муниз . По някаква причина тя от известно време е обект на редица негативни критики , заради начина, по който тийнейджърката се облича, както и че уж не се „грижи достатъчно“ за външния си вид.

Джей Ло деца

Ема, която наскоро боядиса косата си в синьо, обикновено носи широки дрехи и размъкнати пуловери, което за мнозина е „трън в очите“, затова феновете на звездата се осмеляват да коментират как изглежда детето ѝ.

Джей Ло с Ема

„Бедната, тя прилича на баща си“, „На кого се е метнала такава?“, „Когато майка ти е Джей Ло, а ти изглеждаш така…“, са само част от злостните коментари в социалните мрежи, а има и такива, които направо обвиняват певицата за това как се облича дъщеря й, като твърдят, че Дженифър винаги е прекалено сексуална и по някакъв начин Ема компенсира това с широки и невзрачни дрехи.

Джей Ло с дъщеря си

Поредицата от лоши коментари е дълга и е само предупреждение за хората, които управляват социални мрежи, че трябва да поемат известна отговорност за това, което се появява онлайн, както и да направят всичко възможно, за да филтрират и забранят подобни коментари. Става дума за дете, което е на 13 години и което може да се облича както иска, пишат американските медии. Някои от онези отвратителни забележки ще стигнат до нея и тя със сигурност ще го понесе зле, въпреки че майка й е Дженифър Лопес.

Бен Афлек

Ема Муниз външен вид

Помните ли малкия Джейк от „Двама мъже и половина“: Днес е направо неузнаваемДжeйĸ oт „Двaмa мъжe и пoлoвинa“ нeyзнaвaeм Гoдини нapeд тoй paдвaшe зpитeлитe c yниĸaлни биcepи и o…Jul 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!