Слави Трифонов: Бях приятел с мутрите в миналото и не се срамувам да го кажа

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

С Карамански си говорехме за литература и изкуство – споделя Дългия
Самият Слави Трифонов никога не е крил или отричал за близостта си с българския Кръстник Иво Карамански, с босовете на СИК Поли Пантев, Димитрий Минев-Руснака, с босовете на ВИС Васил и Георги Илиеви и с един от най-богатите хора у нас в края на 90-те – шефа на „Мултигруп“ Илия Павлов – пише в. „Уикенд“. За връзките на Дългия с хора от подземния свят се е говорело неведнъж. Публична тайна е, че Васил Илиев бе гръмнат малко преди да осъществи среща с шоумена.
В своите мемоари Слави Трифонов пише: „Аз бях приятел с тези хора и не се срамувам да го кажа. Бил съм близък с Васил Илиев, с брат му Георги Илиев. Познавам Поли Пантев, Димитрий Минев-Руснака – не съм бил приятел с тях, ни ги познавах. Да си мъж, означава да си държиш на думата, да си широко скроен, да се държиш достойно. Абсурдно звучи, но някои от тези хора наистина бяха такива. Не се срамувам и не съм се страхувал от тях“.
Сашка Васева направи признание за Слави Трифонов: Певицата призна, че страда по водещияСашка Васева направи емоционално признание на Слави Трифонов. Певицата, която бе един от най-пародир…Sep 10 2019vijti.com

„Примерно отсъсленчите ми контакти с набедения за Кръстник Иво Карамански. Може да се стори някому смешно, но ние никога не сме говорили за неща, различни от литература, музика, изкуства, цирк. Иво беше осиновил цирка по едно време и се опитваше да го издържа. После правеха някакви артпроекти с Грета Ганчева, записаха цял албум, имаха концерт в зала 1 на НДК и между другото, я препълниха“ – споделя Дългия.
Шоуменът припомня, че след като „Каналето“ било изгонено от БНТ, именно босът на „Мултигруп“ Илия Павлов подал ръка на Дългия.
„Истината е, че Илия Павлов спаси „Хъшове“. Той ми каза – има там едно малко мазе долу, ако искаш, може да излъчваш от него“ – спомня си Слави Трифонов.

Припомняме, че водещият започва работа в ТВ-1, която излъчва в интернет и е първата, която приюти Дългия за неопределен период от време.
Според слуховете, Слави вече прави сухи тренировки, за да започне излъчването на „Шоуто на Слави” и друго политическо шоу още от 16 септември.
Според други източници обаче, началото на новия сезон на Трифонов и компания ще е на 30 септември.
Екипът на най-популярния тв водещ си остава същия, като дори Ку-ку бенд ще продължат с участието си в шоуто. Междувременно Дългия е привикал хората си, като е обявил, че засега не застава зад никоя политическа формация.
Източник: Разкрития.ком
Слави Трифонов започва да излъчва в кабеларка, вече прави сухи тренировкиСлави Трифонов започва да излъчва в кабеларка, научи HotArena. Водещият започва работа в ТВ-1, която…Sep 9 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!