Отнеха на Бритни Спиърс попечителството над децата й: Едното й дете беше нападнато от баща й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Отнеха на Бритни Спиърс попечителството над синовете й, след като едното й дете беше нападнато от баща й.
Бившият съпруг на певицата Кевин Федерлайн докладвал на полицията, че на 25 август 67-годишният Джейми Спиърс е оказал физически тормоз на по-големия му син Шон, 13.
Американският портал TMZ съобщи, че предполагаемият конфликт е станал в дома на Джейми. Дядо и внук спорели и в един момент Джейми силно ударил детето и то паднало на земята, но за щастие не пострадало.
Кърджалиец изнудван от бившата си съпруга: Плаща по 5 бона за да види децата сиКърджалиец обвини бившата си съпруга в изнудване. Той трябвало да плаща хиляди левове, за да прекара…Sep 2 2019vijti.com

Подробности за злощастното събитие излязоха наяве, след като американските медии публикуваха съдебни документи, показващи, че Федерлайн е получил 70% попечителство над двете момчета, докато Бритни има право на 30% посещения без надзор.
Бритни и Кевин досега поделяха попечителството. Сделката е от август 2018 г., но едва сега е официализирана.
Певицата и бившият танцьор бяха женени от 2004 до 2007.
През 2007 г. Бритни постъпи за лечение в психиатрична клиника. Тогава тя имаше проблем с алкохола, обръсна главата си и нападна папараци с чадър.
Това се случи след като бащата на певицата имаше тежки здравословни проблеми, а Бритни преживява тежко справянето със ситуация като тази.

Тогава тя написа в социалните мрежи, че има нужда от време за „себе си” и за близките си. За да си осигури това време тя отложи поредица от концерти в Лас Вегас.
Бащата на Бритни и певицата са много близки. Той ѝ помогна да съживи кариерата си през 2007-2008 г., след като тя преживя най-голямата ментална криза в живота си и дори обръсна главата си. Именно заради тази близост между баща и дъщеря тя преживява тежко неговите здравословни проблеми.
Според фенове обаче тя беше държана насила в психиатричното заведение. Нещо повече – някои конспиративни теории твърдят, че нейния мениджър Рудолф я е натикал там. А други пък казват, че именно баща ѝ е замесен. Според трети Джейми Спиърс изобщо не бил болен, а това е измислена история, за да се прикрият менталните проблеми на Бритни.

Тогава Бритни успокои феновете си: „Исках да ви кажа „Здравейте”, защото нещата започнаха да излизат извън контрол. Не вярвайте на всичко, което чуете или прочетете. Може да не вярвате, но аз съм силна! Вашата любов и отдаденост е невероятна, но имам нужда от малко усамотение точно сега”.
Източник: iwoman.bg
Социалните подгониха родители в цялата страна: Притискат ги и плашат с отнемане на родителски праваЧиновници от социалната министерство, представители на училища и детски градини и полиция правят хай…Aug 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!