Симона от „София ден и нощ“ проговори за живота си след риалитото и разказа дали е била гадже с някой от сериала

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Симона от „София ден и нощ“ продължава подобаващо живота си след края на интересната риалити поредица, която завладя всички зрители на Нова телевизия.
Калина Иванова от „София ден и нощ“ няма проблеми с това, че непрекъснато я наричат Симона по улиците, както се казваше героинята й.
След края на продукцията красавицата се е заела със свой бизнес – отворила е собствено студио за красота в София. Наскоро засне и сериал – „Вайръл“, който се излъчва онлайн и в който тя изпълнява една от главните роли.
Актьори от „София ден и нощ” са били завлечени с париАктьорите от сериала „София ден и нощ” проплакаха, че са били завлечени с пари от продуцентите на по…May 2 2019vijti.com

На въпроса липсва ли й „София ден и нощ“ Калина отсече: „Разбира се, четири години прекарахме в снимки. Това беше невероятно време. Срещнах се със страхотни хора, преживяхме уникални неща заедно. Ако от мен зависи, той никога нямаше да спре“.
А запитана защо е прекъснал излъчването си, Калина сподели, че телевизията е решила да промени програмната си схема. „Не е вярно, че сме нямали рейтинг или сме си тръгнали, защото не са ни плащали хонорари“, разказва още актрисата пред „България Днес“.
Красавицата призна, че е видно, че си е сложила силикон и че има и татуси, но те са скрити и не се виждат.

Попитана какви са отношенията й с Асен извън сериала, Калина заяви, че ги свързва дълбоко приятелство. Той е нейната сродна душа, но между тях никога не е имало повече от приятелски чувства.
„Не съм била гадже и с никого другиго от сериала“, категорична е екранната Симона.
„В прекрасни отношения сме с Асен. Изключително ми е близък. Още когато се видяхме, имах чувството, че го познавам от хиляди години. Случвало ли ви се е такова нещо, сякаш приятелството е факт още от първата минута, от първите разменени думи с някого? Не подлежи на съмнение и на проверка във времето, просто е факт. Много е странно наистина. Той си е моята сродна душа.

Но между нас никога не е имало повече от приятелски чувства. Не съм била гадже и с никой друг от сериала”. Това заявява в интервю 22-годишната Калина Иванова, която изгря в ролята на Симона в популярния сериал „София ден и нощ“. Макар всички актьори в продукцията да бяха аматьори, те се радват на популярност сред младежите. Като малка Калина посещава детска актьорска школа, а сега следва „Кино и телевизия“. Брюнетката и любимка на зрителите дава първото си интервю след „София ден и нощ“. В момента тя снима нов онлайн сериал заедно със своя колега – Кристиян Кирилов, познат като Митака в същата продукция.
За своето студио за красота разказва: „Обожавам комуникацията с хора, искам да дам на студиото това, което нося в себе си – много настроение, вдъхновение и положителен заряд.“
Източник: клюкибг
Митака от „София ден и нощ” на прага на голяма промяна в живота сиАктьорът Кристиан Кирилов, известен като Митко от хитовия сериал „София ден и нощ”, е решил да напра…Apr 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!