Оперираха сърцето на Стоянка Мутафова

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Стоянка Мутафова е претърпяла сърдечна операция неотдавна. От състоянието й зависи кога спектакълът „Столетие мое“ ще се върне в афиша на Сатирата. Това заяви на пресконференция директорът на театъра Калин Сърменов след репортерски въпрос дали голямата актриса ще излезе на сцената през новия сезон в една от коронните си роли.
Мениджърът на звездата Евгени Боянов потвърди, че Мутафова е била за известно време в болница „Лозенец“ през юни. По думите му, тогава й е направена „лека сърдечна интервенция“, но не й е правен байпас, както смята Сърменов.
Бизнесмени жестоко прецакаха Стоянка Мутафова, причиниха й голямо огорчениеАлчни хотелиери излели бетон върху парцел в Несебър, който бил собственост на Стоянка Мутафова, узна…Jul 19 2019vijti.com

Стоянка Мутафова се възстановява след прекарана сърдечна операция
„На 7 септември с нея и Муки бяхме в Копривщица за представяне на книгата „Добър вечер, столетие мое“. Там Стоянка получи почетния знак на града и имаше вълнуваща среща с публиката. Умишлено отказвахме всякакви ангажименти през лятото, за да може тя да си почине добре. Сега се чувства напълно възстановена и заредена“, обясни Боянов.
Той обаче не уточни дали скоро театралната прима ще може да играе. И все пак успокои феновете й, че здравословното й състояние „е повече от добро за жена на нейните години“. Лекарите са на мнение, че Мутафова не бива повече да играе, тъй като съществува реален риск за здравето й. Легендата обаче не иска да ги слуша.

Въпреки това, на 25 октомври и 25 ноември кралицата на комедията, която след 5 месеца ще навърши 98, ще играе в „Скакалци“ от Ст. Л. Костов в Сатиричния театър. Няма да спре да пътува с биографичната си книга из страната, тъй като в момента директните разговори с публиката са й по-интересни от всичко останало, подчерта мениджърът й.
Припомняме, че наскоро алчни хотелиери изляха бетон върху парцел в Несебър, който бил собственост на Стоянка Мутафова, узна HotArena.
Театралната легенда разбрала за наглостта едва когато се сетила, че притежава земи почти на първа линия в морския курорт, които поискала държавата да й възвърне.

След като двукратно актрисата изпраща официални писма до несебърските общинари, те в крайна сметка склонили да й дадат терен за строеж, но не същия, за който Мутафова претендирала, защото той вече бил застроен, писа „Ретро“.
Източник: Лупа
Стоянка Мутафова купува морски апартамент, мечтае още това лято да нощува в новия апартамент вместо по хотелиНово жилище край морето ще има съвсем скоро Стоянка Мутафова. Двете с дъщеря ѝ Муки отдавна искали д…Jul 5 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!