Нов сезон на „Черешката на тортата“ тръгва по Нова телевизия, стана ясно кои ще участват

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

5-звездното кулинарно предаване „Черешката на тортата” се завръща с 13-ти звезден сезон в телевизионния ефир. Пет известни личности ще кулинарстват и ще изненадват с познания в кухнята от 28-ми май в 20.00 ч. по Нова.
По изключение в първата седмица на „Черешката“ звездите ще бъдат четирима. Заради „Капките“, които приключват на 27-ми май (понеделник).
В първата готварска компания ще запретнат ръкави и ще завъртят черпаци – видният театрал Деян Донков,
най-известната кука в републиката – Мариан Вълев,
младата режисьорка Дария Симеонова. Както и щерката на Илияна Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова.
Топизненада в Нова телевизия: Разбра се кое предаване сменя „ВИП Брадър“Тази есен на красив български плаж световният формат „Игри на волята“ ще завладее България, научи Ho…May 17 2019vijti.com

Деян Донков е ветеран в предаването, през 2017-та той участва в 8-ия му сезон, когато приготви за своите гости сом.
От снимачната площадка на „Кошмари в кухнята”, където шеф Иван Манчев е критик на родните ресторанти, той отново ще влезе в друго любимо свое амплоа. Това на коректив и съветник в „Черешката на тортата”.
Скоро ще започне голямото готвене, в което ще видим любими звезди от малкия екран – артисти, певци, спортисти, шоумени.
28 -ми май е денят, в който обичаният кулинарен спец шеф Манчев ще даде старт на 13-ия сезон на кулинарното риалити. И ще предизвика първите 4 звезди да покажат на какво са способни.

Всяка седмица пет любими звезди ще се впускат в неповторимо петдневно приключение и пет кулинарни вечери за всеки от тях. Вълнението наистина е голямо и няма как иначе. Те ще отворят вратите на домовете си за конкурентите си и за зрителите на предаването, с намерението и желанието да впечатлят най-вече самият шеф Манчев. Доколко ще успеят с тази задача, предстои тепърва да разберем.
В края на всяка седмица видният консултант ще връчва плакет „Перфектният домакин“ на този от тях, който най-вкусно е нахранил и се е погрижил за доброто настроение на своите гости, пише lifeonline.bg.
Източник: Клюкибг
Една съвpeмeннa Пeпeляшĸa ще управлява вече Нова Телевизия, след като съпругът й извади 185 милиона евроКремена Домусчиева вероятно ще управлява Нова ТВ след като нейният съпруг Кирил Домусчиев получи пра…Mar 26 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!