Ако косата ви пада: Пиете веднъж или си правите маска от тази смес и край на проблема

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Медът и канелата се използват в народната медицина, поради добре известни лечебни свойства и ползи за здравето. Ако употребите тази народна рецепта, ще станете свидетели на една невероятна трансформация на косата. Как коремът ви да стане Можете да предотвратите загуба на коса чрез консумация на този домашен елексир през целия ден.
Добавете една супена лъжица мед и половин чаена лъжичка канела в чаша хладка вода.
За да бъде успешна терапията, трябва да се консумират 4 до 5 чаши от тази смес. Ако имате ниско кръвно налягане, се препоръчва само маската, напитката може да ви навреди, заради известните свойства на канелата, които понижават кръвното налягане, пише „За жената“.
Зеленчукът, който ще ви избави завинаги от досадните хемороиди, разширените вени, артрита и дори косопадаДа, става дума именно за морковите! Техните листа съдържат цели 12 елемента – желязо, фосфор, калций…Dec 28 2018vijti.com

Можете също така да направите маска за коса, приготвена от една супена лъжица мед, една чаена лъжичка канела и лъжица топъл зехтин Нанесете върху кожата на главата и я оставете да действа поне 15 минути. След това изплакнете косата .
И ще нещо любопитно:
Едно от най-ароматните масла, което все по-често намира място в кулинарните ни рецепти и домашната грижа за кожата е кокосовото масло. То е богато на важни витамини като К, Е, хидратира в дълбочина, помага за възстановяването на кожата, намалява дразненията при екземи, намалява риска от появата на стрии и други. Но тази ароматна природна грижа може да направи чудеса за вашата коса.

Помага при косопад
Един от най-често срещаните проблеми е косопадът. Още от древни времена кокосовото масло се използва за укрепване и стимулиране на косата. Ето защо не пропускайте да го добавите към вашите домашни маски. Според проучване, проведено от Marico Industries, Мумбай, Индия, редовният масаж на скалпа с маслото подобрява притока на кръв към скалпа, но също така подхранва в дълбочина косъма, намалявайки риска от загуба на протеини.
Не чакайте косата ви да се изтощи до краен предел, погрижете се за нея още сега.
Източник: lekuvai.bg
Край на мъките – с тази страхотна маска косопадът моментално спря. Сега косата ми е гъста и здраваКосопадът вече не е толкова сериозен проблем за повечето мъже. Особено откакто на мода излезе бръсне…Dec 12 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!