Мъжът на Елена Йончева нощува с друга: Спипаха 11 години по-младия от нея архитект с красива брюнетка

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Мъжът на червената депутатка Елена Йончева – архитектът Пламен Тодоров, който страни от светлината на прожекторите, бе спипан с млада тайнствена брюнетка.
Докато обвиняемата в пране на пари фаворитка на Корнелия Нинова се крие в луксозна къща в „Драгалевци“, пазена от гардове, Пламен избра компанията на друга жена и се отправи на дълъг воаяж с нея преди дни.
Архитектът, който има офис в центъра на София, явно спи до късно и ходи на работа по обед, установиха папараци. В ранния следобед на въпросния ден Пламен се появи с непозната дама и двамата се качиха в тъмнозелен джип чероки, зад волана на който седна тя.
Милко Калайджиев следи жена си през смартфон: Предишна изневяра слага край на доверието между съпрузитеБолезнената ревност на Милко Калайджиев към жена му вече минавала всякакви граници, узна HotArena. М…Apr 17 2019vijti.com

Самият Тодоров не шофира и предпочита да се движи из столицата само с таксита. Двойката спря на бензиностанция да зареди бензин и потеглиха по магистралата. Пламен и брюнетката изминаха близо 400 км за пет часа, а крайната точка на дестинацията им се оказа Шумен. Там спътничката му спря да напазарува в хипермаркет от известна верига, а Пламен остана да чака в колата. Късно вечерта двамата паркираха пред закътания местен хотел „Римини”, нарамиха багажите и потънаха в уюта на малкия тризвезден комплекс.
Докато 11 години по-младият ѝ мъж се е отдал на пътешествия в чужда компания, водачката на евролистата на БСП Елена Йончева след работа почти не излиза от огромната тузарска къща в „Драгалевци“, която според съседи е взела под наем и която обитава с Пламен и сина си Тео.

Обвиняемата депутатка е разследвана по отношение на офшорната фирма, на която е била управител и през която са минавали пари от КТБ и прокуратурата ѝ повдигна обвинение за пране на пари. Много скоро след това Йончева изведнъж започна да се движи с охрана и шофьор и спря да хвърчи из София зад волана на мощния си полувоенен джип, с който преди това се движеше неизменно и управляваше сама.
Обучени професионални охранители, които според запознати са бивши кадри на НСО, вече се грижат денонощно на смени за Елена Йончева и я пазят досущ като бос на някоя мутренска организация. Когато излиза от дома си, паркират служебната кола на БСП до самата порта на луксозния палат, правят ѝ заслон от две страни и за секунди я вкарват на задната седалка на автомобила.

Гардовете са оборудвани със слушалки и радиостанции. Дали депутатката се страхува от някого след повдигане на обвиненията за пране на пари, или пък лидерката ѝ Корнелия Нинова я пази да не направи грешна крачка преди изборите и затова ѝ е сложила денонощни надзиратели в лицето на охранителите, не става ясно. Факт е обаче, че Йончева, за разлика от мъжа си, не води никакъв социален живот извън партийния и е ограничена и пазена като в клетка.


Източник: ПИК
Стоичков бесен след края между Мика и Айкут: Изневярата на турчина и родителите му изкараха Ицо извън релсиЗнойна туркиня е в основата на раздялата между щерката на Христо Стоичков – Мика и годеника й Айкут.…Feb 28 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!