Мерием Узерли направи признания: Исках да се самоубия

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Мерием Узерли шашна с признания, искала да се самоубие
Една от най-красивите актриси в Турция — Мерием Узерли, направи изненадващи признания, с които изправи на нокти своите фенове. Припомняме, че звездата преди няколко години постъпи в санаториум в Германия, след като получи нервна криза. Тогава като причина за това пред широката общественост бе изтъкнат фактът, че Мерием  е подложена на огромен стрес в работата си и това е довело до нервен срив. Но се оказа, че това съвсем не е вярно. Едва наскоро обаче актрисата намери сили, за да разкрие истинската причина. Поводът да се скрие в психиатрична клиника в Германия е връзката й с турския бизнесмен Джан Атеш. Двамата имат дъщеря — Лара. Когато Мерием забременява обаче, той я кара да абортира, тъй като не иска повече деца. От предишния си брак той има две дъщери и не иска трета.
Марта Вачкова искала да сгази с кола жената на Владо Пенев, заканила се, че ще убие и нея и бебетоМарта Вачкова искала да блъсне половинката на Владо Пенев с колата си от яд, че е скрил истината за …Aug 3 2019vijti.com

„Първата вечер бях най-щастливата жена на света. Бях получила отличие за работата си в киното. А на следващата най-нещастната. Исках да умра. Мислех да си прережа вените, но не успях да го направя. Мислех да скоча от терасата на хотела, но пак не събрах достатъчно смелост. Накрая просто избягах“, споделя с болка Мерием.
Тя изпаднала в толкова тежка депресия докато била бременна с Лара, че едва не умряла. Звездата признава, че отхвърлянето на Джан я е съсипало не само физически, но и психически.
В крайна сметка, с подкрепата на семейството и родителите си, Мерием успяла да излезе от кризата, пише еkran.mk. И се справила с личните драми в семейния си живот.

Към днешна дата тя е щастлива майка на момиченце, но преживянето я е белязало дълбоко. Още повече, че не е единственото. Когато е само на 19 години, получава публичен побой в Дубай. По онова време е арестувана заради неприлично облекло и съдът я осъжда на 10 удара с камшик публично.
„Мъжът, който трябваше да се изпълни присъдата беше изключително жесток. И очевидно се наслаждаваше на това. Удари ме 10 пъти невероятно силно“, спомня си актрисата, която след това се чувствала жестоко травмирана и унизена.
Източник: Разкрития.ком
Милионерско парти: Дарина Павлова отпразнува рождения си ден с Хюрем Султан от „Великолепният век“ и още куп звездиДарина Павлова вдигна тузарски купон на Босфора Милионерската вдовица Дарина Павлова празнува рожден…Jun 6 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!