Марта Вачкова искала да сгази с кола жената на Владо Пенев, заканила се, че ще убие и нея и бебето

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Марта Вачкова искала да блъсне половинката на Владо Пенев с колата си от яд, че е скрил истината за нея, узна HotArena.
Марта Вачкова и бившият й любовник Владо Пенев са като бели лястовици сред театралната гилдия. Двамата комай са единствените, които са останали за цял живот приятели. Дори след като са сложили край на любовната си връзка.
Не така обаче стоят нещата когато Марта научава, че Владо си има нова. Актьорът не споделя с бившата си, че е срещнал друга жена и тя е бременна. Щерката на Григор Вачков научава от хора за това, че Пенев ще става татко, писа „Галерия“.
Марта Вачкова и Владо Пенев застанаха пред олтара: Актрисата била с жълта рокля и вдигната коса СНИМКИЕдва два дни преди да стане на 60 години Марта Вачкова и Владо Пенев застанаха пред олтара, съобщи а…Aug 2 2019vijti.com

Сестра Жекова от лекарския сериал „Откраднат живот” изпада в ярост. Звъни на Владо и му вдига скандал. Като го плаши, че ще помете бременната му половинка с автомобила. И ще убие и нея и бебето.
Пенев, който е с благ характер успява да усмири яростната си бивша любовница. А после Марта става близка с новото му семейство.
Наскоро Марта Вачкова удари шестицата от тотото, поканиха я да снима в Турция!
Марта Вачкова удари джакпота. Актрисата получи покана да снима в Турция. Предложението дойде не от кого да е, а от звездата от Великолепния век Мерием Узерли.

Екранната сестра Жекова беше в компанията на Дарина Павлова и турската си колежка. Трите се забавляваха заедно на Босфора, а в купона взеха участие и верния приятел и спътник на Дарина — Сандро Рубини, пише вестник България днес.
Компанията се беше настанила в тузарския Чириган Палас, където една вечер струва над 3000 лв.
„Ти си страхотна Мерием, обичам те”, споделя Вачкова. Турската й колежка, не й остава длъжна.„Ела при нас да се снимаш, чакам те! Ще станеш истинска звезда! Имаш огромен талант”, хвали Вачкова Узерли.

Не е много ясно за кой сериал става дума, но явно екранната сестра Жекова е поканена да се снима в някоя турска продукция. Това няма да бъде прецедент, тъй като Иво Аръков вече се снима в Турцияи то рамо до рамо с Къванч Татлату.
Дарина и Марта пък всяка година са на ваканция, но този път двете заминаха без дъщерята на актрисата — Рада. Талантливото момиче останало при баба си в София, оставяйки старите приятелки да се забавляват сами.
Източник: Хотарена
Марта Вачкова усилено се разкрасява, почти не излиза от салоните за красотаКакво се случва с Марта Вачкова? Култовата актриса не излиза от салоните за красота и феновете й зап…Jul 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!