Мария Силвестър остава на пътя след развода, сама с детето си

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Актрисата и тв водеща Мария Силвестър преживява истински кошмар, когато се развежда с певеца Силвестър Силвестров. Двойката има 12-годишен брак, но това не им пречи през 2014 година да сложат край на отношенията си, научи HotArena.
Най-усмихнатата водеща в тв ефира, буквално остава на пътя, сама с детето си. Още тогава тя не крие огорчението си, но прави всичко, за да не натоварва допълнително сина си и да се справи със ситуацията.
Въпреки че външно демонстрира спокойствие и веселост, Мария преживява кошмар.
„С Давид се нанесохме в апартамента на приятели, които ни приютиха, докато се съвзема от развода.
Мария Силвестър най-сетне се осмели да признае за развода, а думите й докоснаха хиляди сърцаЧаровната водеща Мария Силвестър винаги е изглеждала усмихнат и лъчезарен човек. Само преди няколко …May 16 2019vijti.com

Такъв, в който оставаш на улицата и осъзнаваш, че си на 37, и си на нулата и трябва да започнеш отначало”, признава Мария.
Освен, че й се налага да преодолява рухването на семейството си, да се бори за прехраната на детето си и да събира пари за нов дом, синът й не приемал добре раздялата на родителите си и се наложило да започне да посещава психолог, пише „Галерия”.
През това време Мария е водеща на различни предавания, сред които и „България търси талант”. Ролята й изисква да е усмихната, но на нея самата въобще не й е до смях.
„Докато гледаш някой на екрана или няма значение къде, усмихнат, забавен, елегантен—ти не знаеш каква му е битката.

Разказвам това заради жените, които все пак оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, плащат данъци. Които не спят с мъж, за да напреднат в работата, не живеят с такъв, защото “така трябва”, а защото не искат да си меткат травмите на някого, докато не ги осъзнаят и разберат. Жените, които не искат да мълчат, за да е по-удобно.”, казва тя.
Днес водещата на „Бригада нов дом” е здраво стъпила на земята, а преди две години успя да се нанесе и в апартамент в затворен комплект в „Драгалевци”. До нея има и нов мъж, който е доста по-млад от нея и когото показа в Инстаграм.
Но тъй като не желае да афишира личния си живот, запази името му в тайна.
Източник: Хотарена
Взеха „Гълъбо“ от Миро, вече няма право да изпълнява може би най-големия си хитМиро от „Каризма” вече няма никакво право да изпълнява може би най-големия си хит – „Гълъбо”, създад…May 16 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!