Деси Радева става свекърва, синът й е лудо влюбен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Наследникът на президентшата Деси Радева от първия й брак с депутата Георги Свиленски — Страхил, хлътна по моделка. Чаровникът е на път да направи майка си скоро свекърва, тъй като не крие симпатиите си към красива танцьорка на народни танци, дочу HotArena.
Хубавата Деляна Кавръкова е професионален модел и танцьорка на народни танци. А заради нея бившия волейболист от „Левски” дори си е направил профил в социалните мрежи и неотменно я следва.
Очевидно Страхил не желае да пропусне и един ход на хубавицата в мрежата, като редовно харесва и снимките, които тя публикува.
Правилно ли е? Деси Радева си купува рокли по 5 бона с държавна охрана (СНИМКИ)Предимно с предварителна уговорка и със записан час вдига кепенци луксозният бутик на дизайнерката Н…Nov 29 2018vijti.com

Не е ясно на какъв етап са отношенията им, предвид факта, че синът на президентшата пази личния си живот в тайна и е пестелив на емоции в интернет пространството, за разлика от майка си.
За него се знае единствено, че е бивша волейболна звезда от „Левски”, а в момента учи в САЩ, в университета „Маунт Мърси”, в щата Айова.
Досега Страхил не се е показвал с гадже публично, но биографията на хубавата Деляна я прави перфектен избор за снаха на генерал Деси, пише „България днес”.
Изкусителната девойка е завършила Националното училище за танцово изкуство в София, а фолклорът е голямата й страст. Това е и една от допирните точки с първата дама на България, която също е любител танцьор и дори е част от школата по народни танци „Омайно биле”.

Деси Радева продължава заниманията си там, дори и след като стана президентша, но не участва в спектакли на трупата, а публично танцува само по официални изяви, когато протоколът го изисква или позволява.
Друго, което би сближило потенциалните снаха и свекърва е модата. Деляна е сред най-популярните родни модели и често е снимана в професионални фотосесии с носия, като снимките й се използват за рекламни цели.
Освен нашите, чуждите модни марки също са забелязали красавицата. Преди дни тя дори се похвали, че е част от лицата на популярната марка „Виктория Сикрет” и ще рекламира най-новият парфюм на марката.
Източник: Клюкибг
Упрекнаха Деси Радева, че пробутва на доведената си дъщеря свои стари роклиВ медийното пространство не спират да се дискутират отношенията между децата на президента и Дecи Pa…May 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!