Мариана Векилска срещна любовта: Бившата тв водеща призна от Брюксел за новия мъж в живота си

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Мариана Векилска с нов мъж в живота си
Мариана Векилска срещна нова любов. Бившата тв водеща призна от Брюксел, че освен нова работа и ново жилище, вече има и нов мъж в живота си. Мариана индиректно потвърди слуховете, че отново е влюбена, след като преди повече от три години се раздели с мъжа си Симеон Колев.
„Любовта е във въздуха!“, откровена бе Мариана от столицата на Белгия.
Тя призна, че най-после се чувства щастлива и секси. Тв звездата се похвали в фигура с доста съблазнителни извивки, облечени в ярко червена рокля.
Най-сетне: Бившата тв водеща Мариана Векилска направи голяма крачка в живота сиБившата тв водеща Мариана Векилска най-сетне взе сина си при себе си в Белгия, научи „Галерия“. Журн…May 22 2019vijti.com

След като преди време тя притесни феновете си с наедряла снага, която показваше всеки уикенд пред камерите най-гледаната телевизия в страната, сега Мариана отново е във форма, пише „Уикенд“.
Новата любов е довела до очевидни промени във външния вид на бившата тв водеща. Тя най-накрая е успяла да свали излишните килограми, които натрупа по време на брака си със Симеон Колев и от които години наред се опитваше да се отърве.
Засега не е ясно кой е мъжът, който топли леглото на Мариана. Малко преди да замине за Брюксел, бившата тв водеща бе изловена да се разхожда край НДК в компанията на висок здравеняк.

Мъжът до Векилска видимо бе по-млад от нея. Дали обаче това е човекът, на чиито ласки Мариана се радва и в момента, не може да се каже със сигурност.
Напълно е възможно бившата тв звезда да е залюбила някой от колегите си, работещи в структурите на Европейската комисия.
Както е известно, в началото на годината Мариана подписа договор именно с една от тези структури – организация, отговаряща за сигурността на въздушния трафик. Затова и няма да е никаква изненада, ако покрай служебните си задължения там е срещнала и човек, който да грабне вниманието й в личен план, предават от hotarena.net.
Източник: Разкрития.ком
Мариана Векилска е неузнаваема: Бившата водеща пътува до България, за да се разкрасяваМариана Векилска пътува до България, за да се разкрасява. Бившата водеща се промени до неузнаваемост…May 18 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Издирваният вече 14 дни от МВР Стоян Зайков - Чане,…
error: Content is protected !!