Най-сетне: Бившата тв водеща Мариана Векилска направи голяма крачка в живота си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата тв водеща Мариана Векилска най-сетне взе сина си при себе си в Белгия, научи „Галерия“. Журналистката е успяла да запише момчето в добро училище, близо до дома им и е наела квартира.
Досега Векилска живееше в дома на дъщеря си Габриела, докато се установи и събере някой лев за наемите.
Ексновинарката замина за Белгия преди половин година, оставяйки сина си в България при баща му – радиоводещия Симеон Колев.
Според официалната версия Векилска е получила примамливо предложение от европейска институция, където годишното й възнаграждение ще е 120 000 евро.
Запознати със ситуацията обаче твърдят, че Мариана не само не получава подобна заплата, но и е намерила работата си в последствие.
Мариана Векилска е неузнаваема: Бившата водеща пътува до България, за да се разкрасяваМариана Векилска пътува до България, за да се разкрасява. Бившата водеща се промени до неузнаваемост…May 18 2019vijti.com

Когато бившата водеща заминала за Белгия, все още нямала идея какво ще прави.
Тя буквално избягала от България заради скандалите около интимния си живот и заживяла при дъщеря си. Плановете й били след като се установи, да изтегли и 14-годишния си син.
Малкият Момчил трябвало веднага да започне училище, за да не пропуска година, като същевременно да ходи на уроци по нидерлански и френски.
Освен това, политиката за наемане на жилище в Белгия изисква 3-месечно предплащане на наем, както и специално одобрение, съобразно работната заплата на наемателя. Всичко това забавило идването на Момчил в Брюксел, но в крайна сметка нещата се подредили.

Векилска наела жилище в хубав квартал за 1000 евро на месец „студен наем“, предплащайки 3000 евро. Записала сина си в българското неделно школо „Пейо Яворов“ в Брюксел, а след като навакса с езиците, щял да започне в престижно профилирано училище.
Докато обаче всичко си дойде на мястото, цялата тежест паднала върху бившия й мъж Симеон Колев. В продължение на 3 години той се грижил за Момчил, тъй като Векилска се изнесла от общия им дом. Неотдавна Симо призна, че е започнал да получава паник атаки заради целия стрес, на който бил подложен. Сега, когато е далеч от сина си, едва ли ще му е по-леко.
Източник: Хотарена
Мариана Векилска към мъжа си на сбогуване: Симо, мерси, ама чао!От няколко години журналистът от „БГ Радио“ Симеон Колев е самотен баща и преживява най-големите тур…Apr 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!