Малко съкровище: Ивайла Бакалова показа малката Вяра (СНИМКИ и ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като в края на декември стана майка за втори път, Ивайла Бакалова най-после показа колко сладка е малката й дъщеричка.

Вяра е едно малко сладко вързопче и това се вижда от видеото, което самата Ивайла качи преди броени минути в профила си в Инстаграм. На него се виждат част от дрешките на малката бузанка, както и самата тя, докато мама я преоблича.

В началото на месеца Бакалова демонстрира повече от перфектна форма по време на почивката си в Дубай. В края на януари пък Вяра бе орисана от най-добрите приятелки на своята майка на приказна погача.

Припомняме, че Вяра е плод на любовта на Ивайла с Веселин Денков-Весо Брадата, а кака й Рая е дете от връзката й с бизнесмена Румен Гайтански – Вълка.

ВИДЕО ТУК

В края на декември една от най-красивите жени на България – Ивайла Бакалова, стана майка за втори път. След огромен брой спекулации дали е бременна, или не от половинката си Веселин Денков-Весо Брадата, на 22-ри декември се роди тяхното малко съкровище Вяра.

В момента Бакалова и Веселин са на почивка в Дубай, откъдето бяха качени и снимките на красавицата.

Припомняме ви, че Ивайла е мама и на 20-годишната Рая, която е плод на любовта с бизнесмена Румен Гайтански – Вълка.

дама.бг

След смяната на името: Емили Тротинетката смени и вярата, стана мюсюлманка! – СНИМКИДраматична и пълна с промяна! Такава е 2023 г. за Емили Йорданова, по-известна като Емили Тротинетка…Feb 8 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!