Майката на Мара Отварачката върти любов с 30-годишен левент!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

От „Уикенд“ разкриха, че майката на фолк певицата Мария се гушка с 30 годишен любовник, който е на половината на годините й. Йорданка, която в чалга гилдията наричат „баба Данче” е завъртяла главата на 30-годишен петричанин, който бил лудо влюбен в нея.
Заради своята любима той се изпокарал с всичките си роднини, изгонили го от дома му и се нанесъл при нея.

Това е жената, която Мирослав изостави заради Мара Отварачката / СНИМКАФолк певицата Мария развалила щастливия брак на настоящия си любовник Мирослав Мерджанов. Милионерът…Jul 31 2021vijti.com


Връзката на Йорданка със значително по-младия мъж продължавала вече повече от година, твърдят източници на „Уикенд”. В началото двойката се опитвала да пази любовта си в тайна. Човекът, който все още живеел с майка си и баща си в родния Петрич, измислял всевъзможни поводи, за да пътува към София и да се среща с „мама Йори”, както Мария понякога нарича своята родителка.

 Той бил влюбен до уши, но не смеел да признае пред роднините, че има връзка с жена, която е двойно по-възрастна от самия него, още повече, че Йорданка била далеч по-стара и от собствената му майка. Момчето не се притеснявало от разликата в годините, а единствено от реакцията на родителите си.
В малкия град обаче клюките се разпространяват бързо и новината за връзката на младежа с палавото бабче бързо стигнала до ушите на „свекървата”. Жената изпаднала в шок, като разбрала с кого си ляга нейният любим син. С бащата направили огромен скандал и заставили момчето да обещае, че повече няма да се среща с Йорданка. Любовникът се обадил на дамата на сърцето си и обявил, че се разделя с нея.

Данчето обаче, подобно на дъщерята, която е отгледала, се оказала далеч по-упорита, отколкото родителите на любимия й очаквали. Тя започнала да му звъни, да му се моли да се съберат отново, да му обещава всякакви неща, включително, че ще използва връзките на Мария, за да му намери добра работа в София. Накрая момчето отново започнало да се среща с леля Данче. Последвали нови скандали с родителите и накрая хората изгонили блудния син от дома си с надеждата, че като няма къде да отиде, той ще се откаже окончателно от бабата, която иска да им става снаха. Вместо това обаче той си събрал багажа и се пренесъл при похотливата Йорданка.

Според източниците на „Уикенд”, баба Данче и младият й мъж в момента били на върха на щастието. 30-годишният петричанин вече се познавал и с Мария, и с доведената си „внучка” Марая, която често гостувала в апартамента на Йорданка. За бабата се знае, че си пада по младежи. Говори се дори, че с дъщеря й Мария са делили общо гадже преди години. Макар и на възраст, тя е добре поддържана и не й е трудно да си намира млади ухажори.
Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!