Лора Крумова се завръща: Ще й се наложи ли да потърси друга телевизия

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Лора Крумова прекратява майчинството
Лора Крумова не е от жените, които мечтаят за дълъг отпуск по майчинство. Тв водещата се връща на работа наесен – само година след като роди второто си дете, говори се в Нова тв. Заместницата й в предаването „Събуди се“ обаче не може да се похвали с подобна сигурност, защото най-вероятно ще се наложи да мине на друга позиция, пише „Уикенд“.
Още откакто титулярната водеща на „Събуди се“ слезе от екран заради раждането на своята дъщеричка Мина, се носят слухове, че може да й се наложи да си търси друга телевизия след края на майчинството. Това стана през месец май миналата година, а детето дойде на бял свят през месец септември.Вече се разбра защо тв водещата Лора Крумова напусна Нова, причината е основателнаТв водещата Лора Крумова е напуснала телевизията по собствено желание, а не заради решение на Нова, …Jun 21 2019vijti.com

Лора все още се води титуляр като водеща на „Събуди се“. В момента на нейното място като заместничка е Мартина Ганчева. „По закон заместницата е длъжна да се оттегли в деня, в който титулярката се върне на работа. Но най-вероятно ще й намерят друга позиция в телевизията“, смятат хора от екипа на предаването.
Говори се, че водещата щяла да се върне на работа почти веднага след като момиченцето й навърши годинка. Така стана и след първото й майчинство. През септември 2103-та година Лора роди сина си Явор, а година и три месеца по-късно вече беше на екран. Разликата в сравнение с положението й сега е, че не смята да сменя телевизиите. Миналия път се прехвърли от Би Ти Ви в Нова тв.

Според слуховете, месеци преди връщането си на работа Лора е минала на много строга диета с надежда да се преведе във възможно най-добър вид за завръщането си на екран след раждането на второто си дете. Крумова започнала да се ограничава с храната и дори вече успяла да свали няколко ненужни килограма, предават от hotarena.net.
Припомняме, че въпреки, че в момента е в майчинство, още преди време ръководството на медията променили внезапно плановете си и столът на Крумова е вече изстинал.
Колеги на тв звездата издават, че тя била уволнена, а заместничката ѝ Мартина Ганчева, която дълго време беше лице на телевизия „България он еър“, щяла да остане като титулярка в съботно-неделния блок. Но какво точно ще се случи, предстои тепърва да узнаем.
Източник: razkritia.com
Лора Крумова стана даскалка: Нова телевизия и БиТиВи категорично я отрязаха, издържа се от преподавателска дейностПлановете на Лора Крумова да се върне на екран съвсем пропаднали, издават нейни колеги от Нова телев…Jun 14 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!