Искра Фидосова зарадва сина си Франсоа с царски подарък

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Бившата първа дама на Герб Искра Фидосова ощастливи наследника си. Подари на сина си, който върви по стъпките на майка си в правните науки, луксозен апартамент.
Той се намира в тузарският квартал „Южен парк” в луксозна кооперация.
Искра Фидосова окончателно загърби София и дори променила софийската си регистрация, коментират близки до юристката, пише „България Днес”.
Затова остави красивото жилище на сина си и бъдещата му съпруга Лиза Стойкова. Само след няколко месеца двамата влюбени ще си кажат заветното „да”. Двамата се сгодиха през февруари, асе познават още от гимназията.
Искра Фидосова хвана на тясно годеницата на сина си, постави й железен ултиматумСуров ултиматум е поставила Искра Фидосова към годеницата на сина си Франсоа Фидосов. Правистката на…Mar 29 2019vijti.com

Фидосова напълно одобрявала бъдещата си снаха, а с майка й-Алиета са първи приятелки.
Предоставянето на апартамента в луксозният квартал до басейна „Славия” е своеобразен подарък за предстоящата сватба на двамата млади. В лъскавото жилище се очаква бъдещите младоженци да свият семейното си гнездо.
А Искра Фидосова и съпругът й Томислав са се оттеглили на спокойствие в родния й град Монтана. Освен че работи в Монтана като нотариус, Фидосова върти и няколко заведения на фамилията.
Те притежават прочут ресторант насред езерото на града и пицария с ултрамодерен детски кът.

Детският кът е снабден с бронирани стъкла, напълно обезопасен и с много модерен вид.
Освен това той е под постоянно видеонаблюдение. В своето собствено заведение герберката се изявява не само като управител, но и като пицар. Тя предлага на клиентите си разнообразие от пици и наливна пенлива бира. Явно работата й харесва и й доставя голямо удоволствие.
Мениджър на ресторанта е мъжа й, който не пропуска да покани поредната сръбска турбозвезда на фолка, за да весели гостите в заведението им.
Там често гостуват известни сръбски изпълнители благодарение на него. Весна Змиянац и Неда Украден са лични приятелки на Томислав и той често ги посреща в ресторанта си.
Източник: КлюкиБГ
Искра Фидосова не си играе: Неда Украден и Драгана Миркович ще пеят на сватбата на сина йПищна сватба стяга легендарната юристка и сив кардинал на ГЕРБ от близкото минало Искра Фидосова, на…Mar 23 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!