Искра Фидосова не си играе: Неда Украден и Драгана Миркович ще пеят на сватбата на сина й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пищна сватба стяга легендарната юристка и сив кардинал на ГЕРБ от близкото минало Искра Фидосова, научи HotArena.
Синът на монтанската правистка Франсоа е предложил брак на дългогодишната си половинка Лора Стойкова на 12 февруари тази година.
Официално двойката е оповестила новината в социалната мрежа „Фейсбук“, където под публикацията за годежа вече месец продължават да валят поздравления и пожелания за дълъг и безоблачен семеен живот.
Синът на Фидосова се оказал прикрит романтик и паднал на колене пред избраницата си по мечтания за всяка дама начин.
Искра Фидосова се готви за тежка сватба – пищна, но дискретна. Страхува се от папараци и медийни изявиТежка сватба стяга юристката и сив кардинал на ГЕРБ Искра Фидосова. Синът на монтанската правистка —…Mar 18 2019vijti.com

Франсоа и Лора имали предварително планувана ваканция на Малдивите, но девойката не подозирала, че в багажа си любимият й носи пръстен с лъскав диамант, писа „Ретро“.
След като пристигнали и се установили в ултралуксозния ризорт, Фидосов я завел на плажа и й предложил да се омъжи за него на брега на океана.
Влюбените са двойка от 7 години, а Фидосова още от пръв поглед одобрила Лора за бъдеща снаха. Сватбата се очаква да се случи идното лято.

Още от сега са уговорили няколко сръбски звезди, които да огласят щастливото събитие. Сред тях са Неда Украден, Драгана Миркович, Миле Китич и други.
Припомняме, че от известно време Искра Фидосова се изявява в ново амплоа. Вместо да решава заплетени казуси, бившата герберка върти точилката и не се срамува от това. От години тя и съпругът й Томислав Живкович се занимават с ресторантьорство.
Но откакто Фидосова не е в парламента, тя реши да се посвети изцяло на семейния бизнес.

Юристката се отказа от професията си в името на бизнеса. Тя и съпругът й са собственици на най-известния ресторант в Монтана. Прочутото заведение се намира в близост до реката в парка на града. Но от няколко месеца Искра Фидосова върти още един ресторант.
Тя отвори най-голямата пицария в Монтана. Обектът е с впечатляваща площ спрямо останалите заведения в провинциалния град. Новата пицария на бившата юристка е цели 160 квадрата. Тя разполага и с детски кът, за който Фидосова е взаимствала идея от парламента.

Детският кът е снабден с бронирани стъкла.
Освен това той е под постоянно видеонаблюдение. В заведението герберката се изявява не само като управител, но и като пицар. Тя предлага на клиентите си разнообразие от пици и наливна пенлива бира.
Другото заведение в парка е поверено на съпруга й, който е бивш сръбски футболист. Там често гостуват известни сръбски изпълнители благодарение на него. Весна Змиянац и Неда Украден са лични приятелки на Томислав и той често ги кани в ресторанта си.
Източник: ХотАрена
Помните ли депутатката на ГЕРБ Искра Фидосова? В момента прави интересен бизнесБившата шефка на парламентарната група на ГЕРБ – Искра Фидосова, е нагазила в ресторантьорския бизне…Nov 12 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!