Ивана изненада своя кръщелник с прекрасен подарък, малкият е във възторг

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Ивана пее с кръщелника си
Ивана направи невероятен подарък на своя кръщелник. Иван направи своя официален дебют на на голямата сцена на партито на „Ивана – 20 години на сцена“. Там кръщелникът на поп фолк изпълнителката предизвика истински фурор с изпълнението на хип хоп парчето „Искам да съм голям“.
Първото парче е Ванката е в дует с Ивана. А поп фолк изпълнителката признава, че този проект може би е първата стъпка към продуциране на нови таланти, пише planeta.tv. „За мен беше ясно, че това дете още от пръкването си на бял свят, ще бъде адски музикално. Нелогично би било противното – при двама родители музиканти. Той непрекъснато е пял, много преди да влезе в музикалното училище в Пловдив“, казва Ивана.
Фолк певицата Ивана пие всеки ден от това чудо, а резултатът е минус 6 килограмаВсички познаваме обичаната фолк певица Ивана. Тя е любимка на хиляди българи, които не спира да радв…Feb 22 2019vijti.com

Виждайки таланта на своя кръщелник, певицата не веднъж го е качвала на сцената по време на нейни концерти.
„Посрещнете най-малкия член на бенда!“,
представяла го е Ивана и неговата поява винаги е внасяла много настроение.
„Ванката има талант о страшна харизма, затова и реших да му подаря песен и клип.
Той се справи блестящо, а клипът неволно те кара да се усмихваш.
Мисля, че ще внесе много свежест в нашата телевизия“, споделя още Ивана.

Поп фолк изпълнителката разкрива още, че текстът на парчето е написан по действителен случай от Мариета Ангелова. Поетесата разговаря с Ванката за неговия живот и резултатът е парчето „Искам да съм голям“. Песента е насочена към вечно заетите родители, които имат само изисквания и забравят, че и те са били деца.
Режисьорът на лентата Николай Скерлев не крие, че с толкова много деца се работи трудно, но пък е много забавно.
Ивана сподели клипа на песента в профилите си в социалните мрежи. А коментарите към видеото, както и към Ванката, са само положителни. В негово лице почитателите виждат следващия велик рап изпълнител.

Източник: Разкрития.ком
Певицата Ивана най-после ни каза тайната си: Пия само по чаша на ден от тази течност, а резултатът е, че стопих 6 кила за нула времеАко някой ден се организира конкурс „Царица на отслабването“, то спокойно може да сме сигурни, че ср…Dec 28 2018vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!