Мариана Векилска след напускането на България: Потръгна ли новата работа на водещата и как се чувства в момента

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мариана Векилска буквално разцъфна след напускането на България.
Бившата тв водеща сияе от щастие и по всичко личи, че тя се чувства много добре на новото си работно място. Работата на Векилска е свързана с постоянни пътувания. Но това не е свързано с дискомфорт за бившата водеща.
Тя често споделя в мрежата снимки от екскурзиите си в Европа.
За кратък период от време Мариана Векилска е посетила Германия, Холандия и други европейски държави.
На фотосите, публикувани от нея, става ясно, че тя е щастлива в новото си амплоа, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.
Мариана Векилска ще лекува разбитото си сърце в Брюксел, а заплатата й е мечта за всекиМариана Векилска емигрира в Брюксел след жестоката любовна драма, която преживя с актьора Калин Врач…Jan 19 2019vijti.com

Последното пътуване на Векилска е било до Маастрихт. Не е ясно каква е причината за престоя й там, но от публикуваните снимки е видно, че тя се забавлява.
Откакто живее зад граница, бившата телевизионерка е по-спокойна и изглежда по-добре. Приближени до нея коментират, че тя се е подмладила. Мариана Векилска е започнала нова диета и вече напълно е изключила от менюто си месото.
В края на миналата година журналистката обяви изненадващо в ефира на бТВ, че напуска телевизията.
Векилска сподели, че ще се премести в Белгия заради новата си работа.

Още миналата есен тя се явила на интервю за работа в голяма авиокомпания. Самата Мариана Векилска останала много изненада, след като 3 месеца по-късно от компанията я потърсили, за да я съобщят, че може да започне работа.
Векилска иска да вземе при себе си и синът си Момчил.
Момчето в момента е поверено на грижите на баща си Симеон и семейството му,
но майка му силно му липсва, пише „Ретро“.
Двамата са разделени, а бившата тв звезда се измъчва от угризения, че се е отдала на кариерата си, вместо на майчинския дълг.

От следващата учебна година обаче, Мариана се кани да го премести в Брюксел, където ще го запише в частно училище, каквото посещава и в София. За водещата е от голямо значение наследниците й да имат добро образование, а и самата тя в момента взима частни уроци по френски. Мариана говори свободно английски, немски и малко руски, но работодателите й сметнали, че те не са достатъчни за работата, която ще върши.
Източник: Разкрития.ком
„Ало“ измамници удариха Мариана Векилска: Нагли изнудвачи три пъти звънели на тв водещата по празницитеМариана Векилска е поредната звездна жертва на телефонната мафия у нас. Покрай празниците тв водещат…Jan 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!