Емилия за мълвата за бременност: Няма смисъл да крия !

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Сред зачестилите клюки и сплетни напоследък, свързани с името на попфолк фурията Емилия в публичното пространство имаше и такива, които освен връзката ѝ с Бушар, засягаха темта за новата ѝ „бременност“. Всичко се оказа само лъжа и певицата сама опроверга слуховете за себе си.
„Имах здравословни причини, заради които качих малко килограми, сега вече съм добре.

Осъдиха за кражба бившия мъж на ЕмилияПървият съпруг на фолкпевицата Емилия – свиленградския бизнесмен и бивш митничар Красимир Димов – Бо…Jan 11 2020vijti.com

Но аз така се харесвам и не смятам да отслабвам. Може би заради това си мпомислиха, че съм бременна. Пък и вече две години откакто сме женени и е нормално хората да очакват да се случи нещо такова. Ако стане, дай боже, уверявам ви, че лично ще съобщя, още преди това да е проличало“ – отсече Емилия.
Певицата винаги е била открита по отношение на личното си пространство. Така беше и когато обяви връзката си с Жорж Башур и като се ожениха.
„Няма смисъл да крия каквото и да е, защото сем публична личност и хората се интересуват“ – коментира звездата, чието мислене имат много малко други нейни колежки.

Преди седмица тръгна мълвата, че двамата са сложили край на отношенията си. Певицата се появи в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, за да опровергае лично тази мълва. Факт е обаче, че Башур е изтрил всичките им общи снимки в социалните мрежи. А и Емилия не звучеше много убедително, като набързо претупа темата.

Емилия проговори за БашурЕмилия сложи точка на слуховете от последните дни, че се е разделила със съпруга си Жорж Башур. Пово…Feb 25 2020vijti.com

Източник: зажената.бг

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!