Емилия проговори за Башур

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Емилия сложи точка на слуховете от последните дни, че се е разделила със съпруга си Жорж Башур. Поводът, с  който медиите „разведоха“ Емилия, беше публикация на съпруга й в социалните мрежи, че „всяко нещо има начало и край“. „Веселото момиче“ на фолка коментира, че Жорж никога не би постъпил по този начин. Изпълнителката знае за какво се е отнасял постът на съпругът й, бил за нещо съвсем друго и много лично, за да го издаде в ефир, призна тя в  „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Емилия и Жордж Башур се разделихаФолк звездата Емилия е разделена с последния си, трети поред съпруг – ливанския баровец Жордж Башур.…Feb 21 2020vijti.com

В студиото тя показа, освен завидна визия, и чувството си за самоирония. Без притеснение и дори със смях, изпълнителката реагира, когато видя  своя снимка от първото  си участие през 99-та година. За да подсили ефектът от снимката, водещият също сложи руса перука, „за да се излагат заедно“.  Емилия дори си спомни, че перуката си е купила сама, а модерният за времето си тоалет  бил купен от Италия от леля й.

Емилия, която тази година отбелязва 20 години от началото на кариерата си, не скри, че е минала през много и различни моменти. „Когато започвахме бяхме много млади, не знаехме в какво и как ще се развие попфолкът“. Във видеопоздрав Камелия разказа, че помни Емилия още от времето, когато е била плахо момиченце, което е имала огромно притеснение преди концерт. Емилия пък призна, че Камелия макар и колега, е и истински приятел – единствената с която общува извън сцената.

В края на участието си изпълнителката, която е завършила музикалното училище в „Широка лъка“, изпя спиращата дъха народна песен „Зайди, слънце“.

Емилия в коледна фотосесия с дъщерята на Башур (Снимки)„Бъдете мили с близките си“, пожела Емилия на своите почитатели и ги зарадва с няколко кадъра от сем…Dec 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!