Дъщерята на Фънки – Карла е отвратена: Твърде много злоба и завист

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Много хора имат грешно мнение за мен, споделя Карла
Този човек успя да ме възпита по възможно най-добрия начин. Не съм разлигавено дете.
В училище имаше реакции от околните. Не може един човек да бъде харесват от всички. Имаше завист, злоба. Винаги се стараех да доказвам, че сама си градя живота. Много хора имат грешно мнение за мен.
Но той винаги ме подкрепяше”, разказа Карла Ковачева, дъщеря на Димитър Ковачев- Фънки.
Тя допълни, че се занимава с поп и джаз пеене.
Фънки проговори за смъртта на Ласкин, нaпpaви нa пyx и пpax слуховетеДвамата бяха близки приятели Ивaн Лacĸин бe в нaй-близĸи oтнoшeния c Димитъp Koвaчeв – Фънĸи пpeди c…Apr 6 2019vijti.com

„Той е един много добър баща и човек. Адски искрен е. Винаги дава правилни съвети. Бил е и строг. Разбираме се много. Говорим си на всякакви теми. Научил ме е да уважавам, да ценя. Гордея се с него”, каза още Карла Ковачева. Тя сподели, че е виждала баща си да плаче само веднъж.
Преди време медиите разкриха доста любопитни подробности за семейството. На бял свят излязоха горещи разкрития за семейството на промоутъра и музикант Димитър Ковачев – Фънки.
Оказва се, че в семейството на Фънки командва нежната половинка. Още преди време тя била категорична, че не желае да спи с него в една стая.
Самият Фънки признава, че се прибира посред нощите, миришещ на алкохол и цигари, а това не се нравило на половинката у.
Освен това тя държала на здравия си сън. За разлика от него си ляга навреме и става рано.

На него пък често му се случва да осъмне. Той не само се прибира много късно у дома, а понякога остава по цяла нощ пред телевизора.
Когато пък е в настроение може да посвири на китарата преди да легне, без значение кое време на денонощието е.
Вероятно съседите на Фънки не са много очаровани от тези му нощни музикални пориви, имайки предвид, че живее в апартамент.
Поради една или друга причина обаче до този момент все още никой не е възроптал, нито пък са му потърсили сметка.
Съпругата на Фънки не е от тези, които му мърморят за всяко нещо, но пък за сметка на това не желае да й бъде нарушавано спокойствието.
Именно поради тази причина двамата от години спят в отделни стаи.

Към среднощните изяви на Фънки трябва да се добави и признанието му, че не е от най-предпочитаните партньори в леглото, имайки предвид, че хърка, пърди и се оригва. Освен всичко това се върти и като пумпал, докато спи.
За разлика от рокаджията, съпругата му може да се похвали с дълбок и здрав сън. В същото време Фънки признава, че ако не пие, то се занимава до късна доба с любимите си компютърни игри.
Имали проблеми и със спалното бельо – нежната му половинка е твърде зиморничава и спи с няколко завивки, а Фънки е с гореща кръв и спи само по един чаршаф.
Вижте цялото интервю с Карла:

Източник: Блиц
Кичка Бодурова скочи срещу Фънки: Недодялано човекоподобие и недоказан музикантПоследният епизод на култовото шоу „Като две капки вода“ успя да създаде нов грандиозен скандал межд…Mar 13 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Леля Тодорка лекува с удивителен ефект ангина и всички болести…
error: Content is protected !!