Докато се жалваше, че взема 200 лв. пенсия, Катето Евро хукна по софийските улици с джип като мутреса

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

62-годишната актриса е джигит на пътя, изпреварва неправилно
Катерина Евро се е закрепила финансово след дълъг период на финансов недоимък. Актрисата, която до съвсем скоро се жалваше, че взема едва 200 лева пенсия, очевидно получава добра заплата в новото си амплоа на водеща в БНТ, щом вече шпори софийските улици с лъскав червен джип.
Катето бе засечена от фотографите на „Ретро“ да обикаля по работни задачи зад волана на скъпата си придобивка.
Червеният ѝ дамски джип е на японската марка „Мазда“ и напомня на моделите автомобили, с които се фукат софийските мутреси. Цената му започва от 50 хиляди лева, като може да стигне до 70, в зависимост от екстрите, които притежава.
Майката на Катето Евро била благословена с дарба: Помагала е на Георги Калоянчев, Тодор Колев, Стоянка Мутафова и много други известни личностиМайката на актрисата Катерина Евро e била много популярна столична ясновидка. Йорданка или леля Данч…Apr 14 2019vijti.com

Лек автомобил на същата марка и в същия цвят кара и нейният син Сашо Кадиев, който със сигурност има пръст в покупката на луксозната придобивка на майка си. Близки до водещия на „Преди обед“ споделят, че той се ползвал с преференции, тъй като се явявал един вид рекламно лице на бранда.
Независимо дали Катето е купила джипа си кеш, или ще го изплаща напред във времето, тя все пак е платила първоначална вноска от няколко хилядарки, разкриват запознати. 62-годишната актриса явно се чувство комфортно зад волана, щом си позволява да шофира на високи токчета, едновременно с това да пуши цигари, а и да прави непозволени маневри по най-натоварените столични булеварди. Звездата от „Оркестър без име“ едва не предизвика ПТП, промушвайки се между два автобуса от градския транспорт.

За сметка на това пък, откакто разполага със собствена кола, Катето не отказва на приятели да ги вози безплатно.
Припомняме, че от началото на годината актрисата детронира Ути Бъчваров и застана на негово място като водеща на неговото емблематично предаване „Бързо, лесно, вкусно“ по БНТ. Хора от екипа на кулинарния формат издават, че Евро прибирала по 5 хилядарки месечно, за да приготвя своите рецепти в ефир.


Източник: Ретро
Обезобразиха Катето Евро, феновете й са много ядосаниПочитателите й недоумяват как е възможно подобно нещо Обезобразиха една от любимите български актрис…Mar 25 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!