Даниел Петканов и Александра с първо интервю след раждането на Габриел: Щастливите мама и тати разказаха доста любопитни неща

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Даниел Петканов и Александра разкриха защо са направили Инстаграм на сина си
Даниел Петканов и Александра дадоха първото си интервю след появата на бял свят на малкия Габриел. Малчуганът се роди на 30 януари и вече е най-известното бебе в България, а това се дължи на факта, че той има Инстаграм профил още от самото си раждане.
В „Преди обед“ Александра и Даниел споделиха подробности около раждането и как се е променил животът им след появата на първородния им син. Щастливите родители разкриха и защо са направили профил на малчугана в социалната мрежа.
Най-известното бебе в България е истински джентълмен – с мъжка жилетка и папийонкаСинът на Дани Петканов и хубавата Алекс стана най-известното бебе в България! Най-известното бебе в …Feb 5 2019vijti.com

Александра разказа, че веднага след раждането Даниел и казал, че е време за второ. „Дай сега да правим второто, защото тъкмо има девет месеца до края на годината и ще са наборчета“, спомня си Алекс думите на съпруга си. С типичното си чувство за хумор щастливите родители споделиха, че дори се е заформила дискусия в семейството дали е по-добре децата да са на една възраст или да са на различна. А водещата Деси ги посъветва да не бързат.
Александра родила по естествен път. Раждането траело около пет часа. Тя обаче не позволила на Даниел да присъства в залата, защото си мислела, че ще е твърде притеснен и ще й повлияе.

Семейство Петканови сподели и защо са избрали името Габриел за първия си наследник. Първо, защото то се римува с Даниел, обяснява щастливата майка. И второ, защото означава „слънце, ангел хранител“ и е съвременна версия на името Гавриил.
Инстаграм профил
Младото семейство сподели и защо са решили да направят профил на сина си в социалната мрежа Инстаграм. Само седмица след появата си Габриел имаше над 50 000 последователи, а към днешна дата те са над 83 000. „Ами, това е нашият живот“, казва Александра.

Тя допълва, че още от „Биг Брадър“ са свикнали да бъдат наблюдавани постоянно и да споделят с всички. „Това е едно голямо щастие. За нас е супер естествено да споделяме“, разказва още щастливата майка.
Даниел знае, че показването на сина им в социалната мрежа може да има и своите негативни черти. Но според него лоши хора има не само в мрежата. Такива срещаме всеки ден и по улицата.
Той споделя, че не иска да обременява детето им с разни поверия. „Аз мисля да бъдем модерни хора и да не крием детето си“, казва още Лудият репортер.

Той разкрива още, че не се притесняват някой да не урочаса Габриел и още на деветия ден са го извели на разходка. „Не сме го возили в инкасо автомобил, за да не се случи нещо“, шегува се Дани. Младото семейство не се притеснява, че Габриел ще им се разсърди за профила, когато порасне, защото може просто да го изтрие. „Това е нещо, което ще остане за него и той може да процедира с него както пожелае“, споделя още Даниел.
Алекс и Дани споделят също, че публичността не им тежи и се радват на любовта на хората.
Източник: kliuki.ws
Милен Цветков в тежка депресия: Прокуденият от Нова тв журналист се завърна към колбасарския бизнесИзгоненият от Нова телевизия водещ Милен Цветков е изпаднал в тежка депресия. Култовият тв водещ ход…Feb 6 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!