Странни неща се случват в дома на Шабан Шаулич, комшиите му са много притеснени

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съседите на Шабан Шаулич в паника
Странни неща се случват в дома на Шабан Шаулич. Кралят на сръбската музика загина при нелеп инцидент на магистрала А2 в Германия на път за летището. Той беше погребан на алеята на заслужителите граждани в Белгград. На погребението се стекоха хиляди хора, за да го изпратят в последния му земен път.
Докато бил жив Шабан винаги казвал, че когато си отиде иска да бъде погребан до майка си, която е била изпратена по мюсюлмански обичаи.
Отварят гроба на Шабан Шаулич, две враждуващи групи са обединили силите си в кампанияОтварят гроба на Шабан Шаулич дни след погребението Само дни след като певецът Шабан Шаулич бе погре…Mar 3 2019vijti.com

Смъртта на певеца беше неочаквана и той вероятно не е споделял желанието си с децата и съпругата си Гордана.
Церемонията по изпращането на Шабан бе гражданска и на нея не е присъствал свещеник. Трима акордеонисти изпратиха Шаулич с неговата песен „Не плачи, душо“.
Още не са минали и 40 дни от смъртта на краля на сръбската музика и душата му не е намерила покой, а в дома му се случват странни неща.
Съседите на певеца са стресирани, пише kurir.mk.

Според тях в семейната къща на Шабан става нещо.
Вечер те виждали певеца да обикаля покрай дома си, да светва и загася лампите или да седи на тъмно в трапезарията, където най-често си почивал и се наслаждавал на хубавата гледка.
Според някои медиуми Шабан се е превърнал във вампир. А съседите на певеца търсят помощта на свещеници и други духовни лица, за да разберат как да му помогнат. Комшиите на Шаулич казват, че са в шок и че никой от семейството на певеца не е ходил в къщата им от най-малко десет дни.

Според съседа на краля на сръбската музика семейството на Шаулич или не може, или въобще не се опитва да реши този проблем, споделя той пред сръбските медии. Затова с това са се заели останалите комшии на Шабан, които търсят помощта на духовни лица, за да решат проблема.
Източник: kliuki.ws
Шабан Шаулич бил ограбен след катастрофата, липсва огромна сума от джобовете муШабан Шаулич загуби живота си в нелеп инцидент в Германия. Седмица след тежката катастрофа, в която …Feb 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!