Василена Гръбчева заби нож в сърцето на Хекимян

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Мис Телевизионен чар Василена Гръбчева заби нож в сърцето на бившия си приятел Антон Хекимян, с когото доскоро бяха една от най-обсъжданите двойка. След като се разделиха обаче, сърцето на Василена бе свободно за съвсем кратък период от време.
Топ репортерката, за която се тиражираше, че е изпаднала в жестока депресия след раздялата с Хекимян, показа в ефир при гостуването си при Гала в „На кафе“, човекът, който я е извадил от тъжното състояние. Новата любов в живота на журналистката е чаровен лекар!
По време на разговора с Гала Василена сама натискаше дистанционното и на екрана в студиото се появяваха различни нейни снимки – лични и професионални. На една от тях репортерката сияеше от щастие в компанията на симпатичен мъж, съобщават от „Петел“.
Василена Гръбчева напълно забрави Антон Хекимян, смени го с млад лекарЛюбовната история на Антон Хекимян с красивата репортерка Василена Гръбчева окончателно вече е в мин…May 9 2019vijti.com

„Това е Асен Цеков, избран за млад лекар на годината и моторист. Той е човекът до мен. Отидох един ден да правя материал за благотворителна кауза и го срещнах на бензиностанция. Видяхме се по работа, а две седмици по-късно вече живеехме заедно“, сподели с откровен и развълнуван тон Гръбчева.
И добави:
„Той твърди, че като ме видял, бил сигурен, че съм неговата жена. Не ми се е случвало нещо подобно. След две седмици заживяхме заедно и сега живеем заедно… Дали имаме планове? Всичко зависи от него, аз какво да направя.“
След като бе пределно откровена за любовта, Василена призна също, че има желание в най-скоро време да изкара и книжка за мотор – вероятно за да прави компания на новата си половинка.

„Имам желание да изкарам книжка и аз да карам мотор, макар че той не е съгласен. Помагам му в кампанията, помагаме на хора, на социално слаби семейства, ходим при деца в Роман. Той е неврохирург, той спасява живот, моята работа не е толкова отговорна…”.
Източник: show.blitz.bg
Тв водещият Антон Хекимян насрочи сватбата си: Любимецът на зрителите минава под венчилото на 09.09.2019 г.Тв водещият Антон Хекимян щял да мине под венчилото със старо гадже. Водещият на предаването „Тази с…May 2 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!