Всичко на този свят се връща: Проклятието на Антон Радичев застигна Богомил Грозев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Телевизионната звезда Богомил Грозев не може да случи на жена, откакто заряза дъщерята на актьора Антон Радичев.
В последните две години водещият на новините по Нова тв демонстрираше връзката си с бизнес дамата Мария Такова, но с днешна дата отново е ерген, като по ирония на съдбата.
Краят на отношенията им е настъпил малко след като съдът официално обяви брака на Богомил и Кристина Радичева за разтрогнат.
Хора от обкръжението на Грозев издават пред „Ретро“, че привидно идеалната му връзка с Такова изобщо не била цветя и рози и колкото и банално да звучи, основната причина за раздялата им била несходството в характерите им.
Богомил Грозев се перчи с нов джип: Живее си царски за сметка на Антон РадичевВместо да погаси банковия си заем и да свали бремето на ипотеката от бившия си тъст, журналистът си …Apr 15 2019vijti.com

„И двамата са непокорни, свободолюбиви… Постоянно се караха. Два дни бяха заедно, два дни бяха разделени. Подобна връзка няма как да просъществува дълго и е по-добре, че се освободиха един от друг, за да не се самоизмъчват“, коментират запознати със сложните отношения между Грозев и Такова.
Често повод за дрязгите помежду им били и странични фактори, като бившия тъст на новинаря. Откакто дъщеря му остана сама, Антон Радичев използваше всяка своя медийна изява, за да сипе огън и жупел по журналиста. В интерес на истината, Баба Тонка си имаше повод. Докато Боги и Кристина бяха заедно, Радичев ипотекира апартамента си, а кредитът трябваше да послужи за построяването на дом за младото семейство. След раздялата Грозев не пожела да прехвърли задължението към банката нd свое име, заради което Радичев живее в постоянен стрес, че ако Богомил спре да обслужва заема, той ще остане без покрив над главата си.

Демонстрацията на връзката на журналиста с Мария открито дразнеше 71-годишния театрал. Скандализиран от разкрепостения живот на зет си, актьорът съскал възмутен как Грозев не го е срам да демонстрира отношения с друга жена, при положение че още се води съпруг на своята. „Виждам снимки с разни любовници, на почивки, на ски… Мария се казвала, голяма бизнес дама…
Каква е тя? Не я познавам, не ме интересува… Ама как е възможно подобно нещо?!“, възмущаваше се Радичев.
Мария трудно преглъщала нападките от страна на Баба Тонка и редовно карала Грозев да укроти бившия си тъст. Той обаче не обръщал внимание на щенията си и това неведнъж довеждало до семейни скандали.
Източник: Ретро
Антон Радичев пак бере ядове с Богомил Грозев, водещият отново преметна бившия си тъстБогомил Грозев пак върза тенекия на Антон Радичев. В началото на годината водещият на Нова телевизия…Mar 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!