Ванката изнесе студиото на Слави: Колоритният реквизитор на Слави Трифонов се сдоби с мили спомени

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Колоритният реквизитор на Слави Трифонов изнесе и последните остатъци от студиото на Дългия в Би Ти Ви, разбра HotArena. Иван Атанасов-Ванката тези дни се завъртя около бившето си работно място, за да „омете” това, което е останало там. Той извози няколко колички багаж, пълни с всевъзможни вехтории.
Сред първите предмети, които Ванката натовари в собствения си джип, беше доста стар на вид шах с табла, каквито от години вече не могат да се намерят на родния пазар. „Я че си я земем тая табла, и без тва никой не я ползва”, обяви реквизиторът на свой познат, когото срещна край студиото.
Въпросният предмет очевидно бе доста препатил, докато стигне до багажника на Ванката, но това не го спря да си го прибере за бъдеща употреба, пише „Уикенд“.
Сашка Васева направи признание за Слави Трифонов: Певицата призна, че страда по водещияСашка Васева направи емоционално признание на Слави Трифонов. Певицата, която бе един от най-пародир…Sep 10 2019vijti.com

След като заключи таблата, Атанасов отново се отправи към бившите владения на Слави Трифонов и този път избута оттам офис стол, върху седалката на който се мъдреше кошница, пълна с всевъзможни вехтории, включително порцеланова ваза, която вероятно е красяла някоя от работните стаи на екипа на Дългия.
Всичко това бе натоварено внимателно в червения джип на Ванката, барабар със стола. Накрая дойде ред и на мегафон в оранжево и черно, който също бе заключен в багажника.
След като и последният предмет бе прилежно прибран, реквизиторът реши да почерпи за новите придобивки пазача на паркинга пред бившето студио, където бе оставил джипа си. Той му подаде боза и баничка, обвита в найлоново пликче.

Припомняме, че след новината за падането на „Шоуто на Слави“ всички искат Ванката!
Реквизиторът е получил вече няколко неприлични предложения от различни предавания, а обещаваната заплата била дори по-висока от тази, с която Дългия го глезеше дълги години.
По информация на „Галерия“ Иван Атанасов получава около 2500 лева в „Шоуто на Слави“, където го играе момче за всичко.
Неслучайно Ванката се смята за един от най-богатите работници на Дългия.
Той успявал да спести над 1500 лева всеки месец, живеел скромно и подари липсата на семейство харчел малко.

Според източници от екипа на предаването Атанасов имал близо 300 000 лева на влог в банката и отдавна е можел да напусне шоуто. Ванката обаче е един от най-верните служители на Слави и именно това го прави толкова ценен кадър. „Няма задача, която да му възложиш, и да не бъде изпълнена. Приема всичко на живот или смърт. Шефът може да се гъбарка с него в шоуто, но винаги много го е уважавал“, разказват негови колеги.
Източник: Хотарена
Крисия: Да работиш с Ку- ку Бенд и Слави Трифонов е престиж и удоволствиеДа работиш с Ку- ку Бенд и Слави Трифонов е престиж и удоволствие, категорична е Крисия. “За мен вре…Sep 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!