Валентин Кулагин болен от рак

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Валентин Кулагин, който нашумя преди три години с провокативното си поведение в къщата на „ВИП Брадър“ преживява един от най-тежките периоди в живота си. Преди няколко месеца скандалният хасковлия бил диагностициран с онкологично заболяване, пише „Уикенд“. Повод за твърдението на вестника е пост на вечно заядливия Кулагин още от началото на юни във Фейсбук, който пускаме без редакторска намеса.

Травестит арестуван вместо Кулагин: Ивайло Добрев – Ивон, е човекът, закопчан в Четвърто столично РПУ в събота, а не гримьорътИзвестният лозенски травестит Ивайло Добрев – Ивон, е човекът, закопчан в Четвърто столично РПУ в съ…Oct 9 2019vijti.com

„Преди малко попаднах на това видео..Това е Nightbird. Нощна птица. Но тя е ранена, нощна птица. Диагностицирана е с рак. Въпреки това Nightbird не е забравила движенията на усмивката си. Nightbird ме разчувства, но ме зареди и с голяма доза смелост.. с вяра, че нещата ще се оправят.. В случай, че се чудите защо тотално изчезнах.. в момента преживявам един от най-трудните моменти в живота си.. Не мога да ви опиша какво облекчение е.. и надежда.. когато видиш някой, който се бори с най-страшната болест.. Да грее, да не се страхува и да приема с усмивка, възможно най-лошия изход…….. Уникално е да видиш, че някъде там.. едно човешко същество не е загубило добротата си и вярата..и вместо да обвинява системата, хората или Бог…..приема с усмивка и смирение съдбата си. Аз цял живот се боря със системата.по моите си начини……..правилни или не дотам – не успях да променя нищо. Нито малка доза в назадничавото и ограничено мислене на човеците. Вероятно допуснах грешка някъде по трасето.. А може би повече от една. Надявам се да оцелея след поредната битка и някой ден да разказвам за нея с усмивка.

От 1 месец си водя и дневник….Ако някой ми беше дал тази идея преди 2 месеца – щях да му се изсмея. Но ето ме тук. А дневника ми е на нощното ми шкафче. И знаете ли.. дори на „него“ ме е страх да разкажа за всичко, което мисля и чувствам. Споделям това видео с вас, защото то е наистина важно. То ни показва кои са истински важни неща в живота. Показва ни, че винаги, когато си мислим, че имаме проблеми…. може би някъде там има и други хора със сходни или по-големи проблеми от нашите… И понякога тези хора се сблъскват с проблемите си по-достойно от нас.

Показва ни, че не трябва да се страхуваме. Показва ни, че не трябва да забравяме да бъдем добри с другите, защото в края на деня.. всички сме хора. Раними, от плът и кръв..и със срок на годност. И всяко едно лошо чувство, което оставяме у някой друг, с постъпките и думите си.. дори не е важно дали ще се върне обратно към нас. Не бива да оставяме лошотия никъде. Просто не бива. Защото каквото и да сме преживявали преди или преживяваме в момента.. ние сме добри. Родени сме добри. Добри сме по дифолт И трябва да съхраним добротата си! Знам, че изглеждна трудно и обречено на неуспех, в този жесток свят. Но знам, че не трябва да спираме да опитваме.

Пожелавам си да бъда силен и да съхраня.. добротата си. Защото това е новата дефиниция на „силен“. Да бъдеш добър човек! Пожелавам го и на вас! А изпълнението на Nightbird е такова блаженство. Тя е толкова красива и смела, и красива.. и смела! Приятно слушане, приятели! And yes. It’s OK.. to be lost sometimes.. ‘, завършва екстравагантният дизайнер.

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!