Бившата на Лукарски: Обиждаше ме, че съм стара и дебела, за да не танцувам

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Бившата съпруга на Божидар Лукарски – Ива Йорданова, извади пикантни, но доста неприятни подробности от отминалия си брак с някогашния шеф на СДС. В свой пост на страницата си на Фейсбук, атрактивната танцьорка намекна, че животът й с ексминистъра, с когото се разведе преди година никак не е бил лесен и дори е била подложена на емоционален тормоз. Без да споменава име, Ива намекна, че съпругът й я е унижавал с груби подмятания за външността и изявите й на сцената и тя неволно е поела ролята на жертва, като е повярвала, че не е достатъчно красива и млада, за да бъде добра танцьорка.
Бившата на Лукарски заби младок: Фаталната Ива стяга сватба с интелектуалецБившата съпруга на Божидар Лукарски – Ива Йорданова, има нов любим, узна HotArena. Само няколко месе…Sep 13 2019vijti.com

От години, Ива е инструктор по латино танци, като самата тя се изявява на сцената и това е любимото й хоби, макар че дълго време се изявяваше като кoнcултaнт пo уcвoявaнe нa eврoфoндoвe.

Ива Йорданова се чувства прекрасно с колегите си от сцената
Очевидно обаче бившият шеф на СДС никак не е бил доволен да вижда жена си да се извива в страстни ритми по сцената, облечена в предизвикателно. Ето какво сподели по този повод Йорданова на стената си във Фейсбук:

„Никога не позволявай на никой да те тормози и да ти внушавате фалшиви убеждения за себе си!!! Преди няколко години ме накараха да повярвам (от човек, който вече не е част от живота ми!), че никога не бих могла да бъда танцьорка (отново), защото бях „твърде стара”, задникът ми беше „твърде голям”. И бях „твърде дебела” за да пея на сцената.”
Любопитната подробност обаче е, че Ива е с почти 15 години по-млада от Лукарски и сигурно затова техни общи познати

Атрактивната дама обаче очевидно е върнала самочувствието си и вече се чувства и достатъчно красива и свободна, защото публикува предизвикателни фотоси във вихъра на танца, в които пръска сексапил. Явно новият мъж на Ива – журналистът и главен редактор на авангардния сайт „Съвременни бохеми” Тодор Пеев е доста по-разкрепостен и я насърчава за сцената.

Ива на романтична разходка с новата си любов Тодор Пеев
„Да, вече съм почти на 35 години; и да, задника ми може да не се вписва в стереотипите на това, на което сме готови да вярваме, че един танцьор трябва да изглежда, но това не е смисълът да бъдеш артистичен изпълнител.

Артистичност е да носиш радост, вдъхновение и смисъл както на себе си, така и на другите. Става дума да се бориш над собствените си слабости и борби и след това да споделяш емоции уверено и честно. И за първи път в живота си, с гордост мога да кажа: “ Аз съм художник!“, написа с обнадеждена и с истински хъс за нови изяви на сцената Ива.
Около година след като звездното семейство се разтури, Божидар Лукарски не само си намери нова тръпка, а дори вдигна сватба с полуперсийката Лида Азади, с която през повечето време живеят в Калифорния в Америка.

Тодор нарича любимата си „моята сладка захар“ и „Кралица“

Ива пък отново намери любовта с ексцентричния журналист Тодор Пеев, с когото са неразделни и споделят общи интереси и удоволствия.
След като Ива си позволи да сподели публично унизителните подробности от отминалия си брак, стотици нейни приятели я насърчиха да не се отказва от изкуството и предположиха, че в основата на цялата история е ревността.
Източник: лупа
Лукарски се ожени за арабка на плажа: Бившият лидер на СДС с трети брак, заведе новата булка на меден месец в ИталияБожидар Лукарски се оженил за трети път на тайна плажна сватба край Созопол, научи „Ретро“. В разгар…Jul 29 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!