Бившата на Лукарски заби младок: Фаталната Ива стяга сватба с интелектуалец

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата съпруга на Божидар Лукарски – Ива Йорданова, има нов любим, узна HotArena.
Само няколко месеца след като двамата обявиха официално ,че са се развели, танцьорката призна, че е обвързана с доста по-младия от седесаря Тодор Пеев.
34-годишният мачо се занимава с мениджърство на интернет портал за култура, създаващ медийна, телевизионна и филмова продукция. Макар да са съвсем прясна двойка, наскоро двамата били гости на сватба, а под снимките от тържеството Тодор написа, че не те са младоженците, но скоро може и да бъдат, писа „Ретро“.
Според запознати Ива неслучайно избрала точно сега да признае за новата си връзка.
Разводът съсипа Бранко Салич: Никой не би предположил, че бившият съпруг на Ани Салич си изкарва прехраната по този начинРазводът с една от най-популярните телевизионни водещи Ани Салич, е преобърнал на 180 градуса живота…Sep 1 2019vijti.com

Припомняме, че само преди един месец Божидар й нанесе сериозен удар, минавайки изненадващо под венчилото с екзотична арабка. В разгара на лятото той каза „да“ на богаташка, носеща интересното име Лида Азади. След сватбата двамата заминаха на меден месец в Италия.
Лукарски и Ива се взеха през май 2016 г. пред очите на политическия елит на страната. 2 години и няколко месеца по-късно се разделят, като причината за това все още не е ясна.
Свобода и кариера на музикалната сцена
Това е амбицията на бившата съпруга на министър Божидар Лукарски – Ива Йорданова, която отпразнува развода си с екслидера на СДС, като записа първата си песен „Fredoom”.

Малко след като двойката се раздели пред закона, Ива излезе с провокативен клип към парчето със собствена хореография. В него тя се кърши до полуголи мачовци с раздрани дънки.
„Не мога да се крия повече, свобода е това, за което копнея, не искам повече битки“, пее Ива. Тя е автор на част от текста, продуцент и хореограф на собствените си танци в клипа „Свобода“, отбелязва „България Днес“. Амбициозната дама споделя, че личният й живот я е вдъхновил за парчето.
Атрактивната Ива Йорданова изживяла изпепеляваща любов, преди да стане министерша, научи HotArena.

Преди години тя изживяла страстна афера с кубински емигрант, с когото съдбата я среща в Щатите. Тя направи признанията си в „Шоуто на Слави”, където се отдаде на неподозирани откровения.
Йорданова, която не спира да се хвали, че е дипломант на колежа „Бъркли” в Ню Йорк цели две години живяла с него, пише „Телеграф”.
Източник: Хотарена
Мая Манолова за баровския апартамент на дъщеря си: Покупката е записана на Ралица, защото ми предстоеше разводАбсолютно всички мои имоти са декларирани и нямам притеснение да предоставя информация за тях. Това …Aug 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!