Андреа обяви позицията си за целувката между Кубрат и Джени Суши пред английското издание „Сън“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любимата на Кубрат Пулев – певицата Андреа, заяви, че боксьорът е жертвата в скандала, който се разрази след мача му срещу Богдан Дину.
Кобрата целуна репортерката Джени Суши по време на интервю след победата си в Калифорния.
Заради действията му журналистката нае известната адвокатка Глория Олред като се задава ключово изслушване в САЩ.
В момента претендентът за световната титла на Международната боксова федерация е без лиценз за щата Калифорния и това ще остане така до изслушването му от Атлетическата комисия на 14 май, акцентира „Спортал“.
„Боксът е животът на Кубрат. Според мен всичко, което се случва, е много нечестно. Това го убива!
Мениджърът на Кубрат Пулев обясни какви са шансовете да изхвърлят Кобрата от бокса заради Джени СушиКато всяка битка и тази ще има рундове, категоричен бе той Мениджърът на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев…Mar 29 2019vijti.com

В случая той е жертвата. Трябва да я осъди за оронване на престижа. Това е нещо сериозно“, заяви Андреа, пред английското издание „Сън“.
„Шокирана съм. Дори се карахме за това.
Познавам го много добре. Той има страхотно чувство за хумор и си е направил шега. Предполагам след това някой я е посъветвал да се възползва от ситуацията. Това означава, че Кубрат е жертвата.
Тя му отговори на целувката, цял свят видя, че се усмихва, че беше просто приятна изненада. Много съм тъжна. Не съм мислила, че съществуват толкова зли хора!“, добави певицата.

В отговор на действията на репортерката, от щаба на Пулев публикуваха клип,
в който се вижда как Дженифър Равало, известна като „Кралицата на голото суши“ отвъд Океана, танцува предизвикателно в скута на приближен до Кобрата.
„Те се познават повече от 10 минути.
Тя се държи много мило с него от предния ден.
Даже по-мило, отколкото е нормално за журналист и спортист.
Тя лъже и по много грозен начин изкривява истината“, заяви още Андреа.

Атлетическата комисия на щата Калифорния ще изслуша обясненията на българина на 14 май. Ако обяви поведението му за неприемливо, той ще загуби лиценза си за САЩ.
Източник: ПИК
Разделят ли се Андреа и Кобрата: Първа реакция на певицата след като Кубрат публично разцелува журналисткатаПоловинката на Кубрат Пулев – Андреа, разбуни духовете в интернет с любопитни думи, които впоследств…Mar 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!