Мениджърът на Кубрат Пулев обясни какви са шансовете да изхвърлят Кобрата от бокса заради Джени Суши

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Като всяка битка и тази ще има рундове, категоричен бе той
Мениджърът на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев, коментира каква е вероятността за отнемане на професионалния лиценз на Кобрата. Адвокатката Глория Олред, наета от целунатата от българския боксьор репортерка Джени Суши, обяви по-рано на пресконференция, че ще поиска от Комисията по спорта в Калифорния да отнеме лиценза на Пулев.
„Опасността повече да не видим Кобрата на ринга е 0 %, според мен.
Но както всяка битка, и тази ще има рундове.
Кубрат Пулев за Джени Суши: Някой й е дал кофти акълРодният боксьор Кубрат Пулев се прибра в България след победата в седми рунд над румънеца Богдан Дин…Mar 28 2019vijti.com

Това е шоубизнес, ние сме в Америка, всеки иска да е звезда, явно това момиче е тръгнало по този път“, каза Гоцев пред „Нова телевизия“.
Както е известно, Джени Суши заведе дело срещу българския боксьор за целувката след победата му над Богдан Дину в Калифорния в края на миналата седмица.
Целият свят се смее на Джейни Суши: Обидена е, защото Кобрата не спа с нея!
По време на целувката беше толкова щастлива, с усмивка на лице, смеят се в Русия
Скандалът между Кубрат Пулев и Джени Суши доби отзвук и в Русия. Най-големите онлайн медии в страната не подминаха темата и в материалите си обясняват случката без да заемат позиция. В коментарите под статиите феновете на бокса пък демонстрират чувство за хумор.

Един от тях пише: „Опомни се. По време на целувката беше толкова щастлива, с усмивка на лице. Струва ми се, че е обидена, защото след целувката и опипването, Кобрата не е спал с нея на партито, а си е тръгнал с друго момиче“, шегува се treknn.
„Ясно е, че адвокатът е накарал Суши да заведе дело, за да спечелят пари“, пише човек с прякор Вот-сон. „Много жени ще се страхуват да се целунат с боксьор в тежка категория“, е мнението на Cancelo25.
По-рано стана ясно, че боксовият лиценз на Кобрата е отнет. Причината е, че Суши заведе дело срещу него заради постъпката му след победата над Богдан Дину (Румъния) в Калифорния.

Така Пулев няма право да провежда мачове в САЩ, а следващото заседание на Спортната комисия ще се проведе на 14 май. Очаква се тогава и българинът да присъства, за да се защити.
Нещата обаче все повече загрубяват
Американката е наела известната адвокатка Глория Олред, пише TMZ.
77-годишната Олред има богат опит със случаи, свързани със защита на правата на жените. Занимава се с такива дела от средата на 80-те години.
Тя бе адвокат на една от актрисите, обвинили продуцента Харви Уайнстийн.

Олред е представлявала и 33 жени, обвинили Бил Козби. Била е адвокат и по обвинение срещу Доналд Тръмп, преди той да стане президент на САЩ. Олред се е изправяла в съда и срещу звезди като Чарли Шийн, Еди Мърфи и Тайгър Уудс.
Появи се и първа СНИМКА от партито, на което Суши гушка Кубрат
Първа снимка от партито, на което са били Кубрат Пулев и репортерката Джени Суши, бе разпространена от bTV. Купонът е бил след победите на братя Пулеви в гала вечерта в Коста Меса.
На снимката от партито се вижда, че Джени Суши е в компанията на по-малкия брат на Кубрат – Тервел, който също участва в гала вечерта и постигна 13-та победа.

В своето изявление, заедно с известната адвокатка Глория Олред, репортерката потвърди, че е била в българска компания след гала вечерта, но е приела поканата, за да вземе интервюта от присъстващите.
Братя Пулеви обаче твърдят,
че тя се е държала доста освободено и е интимничела и с други мъже по време на купона.
Мениджърът на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев, заяви в интервю за bTV, че скоро ще излязат още подробности за отношенията между българския боксьор и репортерката.
Също така, излезе и видео, в което се вижда как Джени Суши уговаря Кубрат Пулев за злополучното интервю

Събитието става до легендарната зала „Хангара“ в Коста Меса, Калифорния. Кобрата е заобиколен от свои български почитатели, които се снимат с него.
Двамата се поздравяват като стари приятели. Българинът показва, че е благосклонен към поканата на Джени Суши, помолвайки я да изчака 10 минути с обещанието, че ще го направи. След това всички знаем какво се случи.

Как ще се развият събитията, тепърва предстои да разберем. От тима на Суши твърдят, че не искат да съсипват кариерата на българина, а само той да си получи заслуженото.
Става много напечено за Кобрата: Замразиха му лиценза, а Джени Суши вече е наела адвокат за съдаКубрат Пулев ще се явява пред комисия на 14 май Лицензът на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев е зам…Mar 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!