Александра Сърчаджиева направи тежко признание за голямата си загуба

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Алекс Сърчаджиева, която в момента гледаме като водещ в новото риалити в родния тв ефир „Игри на волята“ в ефира на Нова телевизия, продължава да прикрива с много старание болката в душата си след загубата на любимия си Иван Ласкин.
Чаровната актриса, която обикновено виждаме усмихната и сияеща пред камерите, всъщност едва успява да се справи с тъгата от загубата на голямата си любов. А моментите, в които със сигурност й е най-трудно, са когато трябва да обясни емоциите на малката си дъщеричка София.
Иван Ласкин си отиде преди вече девет месеца, а това, което любимата му призна преди броени часове в профила си, разплака социалните мрежи.
Зрители алармират: Голям гаф сътвори Алекс Сърчаджиева в „Игри на волята“Aлeĸc Cъpчaджиeвa cътвopи бpyтaлeн гaф в „Игpи нa вoлятa“ Cтpaшeн гaф ca дoпycнaли cцeнapиcтитe нa „…Sep 11 2019vijti.com

„Девет месеца Иване! Ужасяващо е! Безкрайно много те обичам…“, пише Алекс, а снимката, която сподели с виртуалните си познати и приятели, предизвика много емоции.
На кадъра двамата с Иван Ласкин са в любовна прегръдка, а погледите им не се отделят един от друг.
Припомняме, че Алекс Сърчаджиева ще разкаже за живота си в спектакъл.
Шефът на Сатирата Калин Сърменов е вдигнал заплатите на подопечните си актьори почти двойно, разбра HotArena.

През новия театрален сезон звездите на трупата, като Александра Сърчаджиева, Силвия Лулчева и Кирил Ефремов ще получават с 40% по-високи надници. Въпреки това парите им не надвишават средната за страната брутна заплата от 1200 лв. Затова и повечето актьори на щат в Сатирата са принудени да запълват бюджета си и с други изяви.
Най-успешна в момента е Алекс Сърчаджиева, която гледаме като водещ на „Игри на волята“. Освен това тя играе и в редица постановки, а в момента, по идея на Сърменов, подготвя и моноспектакъл, посветен на живота й. Той щял да бъде нейната изповед пред публиката и се очаква съвсем скоро да бъде обявена и дата за премиерата.

Междувременно Алекс се справя като истинска героиня, лавирайки между ТВ изявите си, репетициите и ангажиментите като водеща на корпоративни събития. Актрисата не разчита на помощ от никого и сама се справя с битовите сметки, собствените си разходи и тези на дъщеричката й от Иван Ласкин, който почина навръх Йордановден тази година.
9 месеца след внезапната му смърт, голямата му любов все още не си е стъпила съвсем на краката. Наскоро Алекс сподели, че снимките на „Игри на волята“ са успели да я разсеят то тъгата, но откакто се прибрала обратно в София, я налегнали проблемите.
Тя все още изпитва страх с дъщеря й да нощуват сами в семейния дом, където с Иван бяха щастливи години наред. Затова и често гостува на близките им приятели – рокаджията Фънки и семейството му. От тази есен наследничката на Иван и Алекс е ученичка в трети клас, предават от Ретро.
Източник: Марица
Голям срам с визията на Алекс Сърчаджиева в „Игри на волята“Bизиятa нa Aлeĸc Cъpчaджиeвa ce oĸaзa ĸpaдeнa oт cepиaл! Πpeди дa e тpъгнaлo в eфиp, нoвoтo шoy нa H…Aug 14 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!