Гринго проговори за побоя над разносвача на храна: Чист съм като сълза

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Омръзна ми от лъжи и клюки по мой адрес. Никого не съм бил. “Това заяви половинката на Софи Маринова – Гринго пред „България Днес“.
Според публикации в медиите Тодор Давидов пребил разносвач на храна заради лошото качество на доставката. Момчето си извадили медицинско и се кани да съди побойника.
Като пълни глупости определя написаното Гринго и споделя, че по този начин жълтите сайтове си изкарват прехраната. Мачото категорично отрича подобно нещо да се е случвало, че е чист като сълза и в затвора няма да ходи.
Бурна и наситена с юмруци любов: Софи Маринова вдига втора сватба с Гринго, но постави ултиматумСофи Маринова ще минава за втори път под венчило с Гринго Софи Маринова вероятно е лудо влюбена в мъ…Sep 18 2019vijti.com

Давидов споделя, че до момента не съдил никого, но като нищо да започне да води дела заради подобни клевети. Единствената причина до този момент това да не се случи е мекушавата Софи, която не иска да се занимава с подобни неща.
Наскоро Гринго опроверга и други медийни твърдения:
„Имам достатъчно пари да се издържам сам, може да съм по-богат от Софка, Тя никога не ме е гледала. Не ми трябват нейните пари. Имам си и те ми стигат да живея.“
Така избухна пред „България Днес“ половинката на Софи Маринова – Гринго. Двамата отново се залюбиха, след като един месец бяха разделени. Постоянно за здравеняка се говори, че е на издръжка при певицата и тя всеки ден му оставя джобни пари, с които той се издържа.

Гринго опровергава писанията в жълтите медии, като ги определя като измислици, особено това, че е продал брачната си халка.
„Халката не я давам за нищо! Тя ми е толкова скъпа. Дори и в гроба ще отида с нея. Тя е символът на нашата любов със Софка“, категоричен е бившият затворник. Гринго се води безработен в момента, но дълги години е работил в Германия. Успява да задели сериозна сума и сега банковата му сметка е пълна със зелени гущери.
Припомняме, че Софи Маринова се изпокара с близките си заради Гринго. Певицата е на нож с цялото си семейство, след като реши да се върне при мъжа си.

Майка й Мария и баща й Марин били твърдо против двамата пак да заживяват заедно. Семейството не може да си намери място от тревоги, че дъщеря им иска да се събере с побойник.
Двамата винаги са подкрепяли Софи и никога не са се месели в личния й живот. Този път обаче тревогите им са основателни. След махленските скандали и побоища, двамата заявили, че няма да приемат Гринго за зет.
Източник: хотарена
Гринго пак се изяви – преби доставчик на банички: Връщат ли го в затвораМургавият бабаит май се връща в затвора – пострадалият младеж си вади медицинско и подава жалба в МВ…Sep 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!