Чесънът, накиснат в червено вино, лекува повече от 100 болести!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Това природно лекарство съчетава полезните свойства на чесъна и червеното вино.
Получената смес може да предотврати много заболявания, да пречисти кръвта, да укрепи имунната система, да елиминира лошия холестерол, да подобри сърдечно-съдовата система, да отстрани излишната сол от тялото, да увеличи издръжливостта, да осигури повече енергия и да пребори различните инфекции.

Успяхме! Вече произвеждаме лекарство срещу COVID-19Днес в България се произведе лекарство срещу COVID-19. Със съдействието на премиера Бойко Борисов Бъ…May 1 2020vijti.com

Обелете чесъна и го смесете в стъклен буркан с половин литър вино.

Препоръчваме ви използването на чесън, който бабите продават на пазара, а не огромното количество китайски чесън, който се продава в супермаркетите. Китайският чесън съдържа по-голямо количество арсен и има ниски терапевтични свойства.

В допълнение, можете да разрежете чесъна на половина, в тази форма той ще се накисне по-добре, и ефектът от тинктурата ще бъде по-мощен. В този вид обаче вкусът на тинктурата ще бъде доста специфичен.

Дръжте буркана със сместа затворен и го съхранявайте 2 седмици в защитено от слънчевата светлина място.

Вижте още: Ако страдате от наднормено тегло, това е вашето решение!

В същото време разклащайте 2-3 пъти на ден.

Накрая, прецедете течността и съхранявайте в непрозрачен съд.

Лекарство за 1,61 лева спасява от смърт при COVID-19Добре известен за хипертониците у нас медикамент е сочен от медиците в първия епицентър на COVID-19 …Apr 15 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!