Зловеща версия: Янек убит и заровен в Яребковица?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Не търсете Янек Миланов в язовири и водоеми! Той вероятно е убит и заровен някъде в местността Яребковица над село Крайници“. Това каза дупничанин, който от близо 20 години живее далече от родния си град и България пред в. „Монитор“.

Арестуваха невярната жена на Каплата за изчезването на ЯнекЖената на Васил Капланов – Петя, е задържана, съобщи БНТ. Петя Николова е отведена в РПУ Дупница, къ…Aug 29 2020vijti.com

Според него, в Яребковица са заровени още поне десет от жертвите на Галевците. „Васил Каплата и Стъклето са изваяни престъпници, Янек е тяхна жертва, защото е имал неблагоразумието да се влюби в бившата жена на Каплата. Убийството е добре премислено и организирано“, разказва човека, който очевидно е осведомен за дупнишките потайности.

Десетки полицаи търсят, засега безуспешно, Янек Миланов из Дупница и околностите

Дупничанинът изрично пожела да не се споменава името му, защото преди години е бил пребиван точно от тези двамата, Стъклето и Каплата. Това го е накарало да избяга далече от България. Престъпното его на двамата било много голямо. Те забавят, но не забравят в отмъстителността си. Накрая дупничанинът потвърди, че местността Яребковица е гробница на над десет убити от бандата на братя Галеви. Някои от тях, даже с изгаряни в предварително изкопаните ями. „Това се знае от целия град, но хората се страхуват и не смеят да коментират убийствата“, каза дупничанинът.

Отвлеченият Янек от Дупница убит като наркомафиота Киро Буята?Безследно изчезналият от 31 юли дупничанин Янек Миланов навярно е ликвидиран по подобие на мафиотско…Aug 23 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!