Пречистете черния си дроб само за седмица и се радвайте на перфектно здраве – лесно е

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За да се радваме на перфектно здраве, е хубаво от време на време да пречистваме един от жизненоважните си органи – черния дроб. В жлъчните му пътища се натрупват голям брой конкременти, това са т.нар. жлъчни камъни, и е необходимо да се премахват чрез специална диета. Основните признаци, че в черния дроб има камъни, са:
– обложен език;
– странен, горчив вкус в устата;
– прекалено висок холестерол;
Руската народна медицина бори разширените вени с отвара от зелени домати – има десетки илачи, но това работи безотказноСамо този, който страда от разширени вени, знае колко неприятно е това заболяване. Рецептите против …May 11 2019vijti.com

– по-светли изпражнения;
– проблеми с храносмилането;
– мрачно настроение;
– гневливост без причина;
– лесно напълняване и много трудно смъкване на излишните килограми и т.н.

Добре е черният дроб от време на време да се пречиства. Това помага за повишаване на енергията, за отслабване, подобряване на настроението и за общо подмладяване.
Предлагаме на вниманието ви една специална диета. Ако желаете да я пробвате, необходимо е да започнете след пълнолуние, пише Петел. Важно е да спазвате и посочените часове!
Необходими продукти:
4 лимона
2 грейпфрута
1 л зехтин

2 пакетчета английска сол (купува се от аптеката)
10 л. натурален сок от ябълка
1 ч. л. тинктура от орехови люспи
От понеделник до събота се пие по 1 ч. гореща вода на гладен стомах, след което се приема 1 с.л. пресен лимонов сок, смесен с 1 с.л. качествен зехтин. Това помага за изхвърлянето на жлъчка от черния дроб. Добре е през деня да се консумират салати със зехтин и лимонов сок.

По време на диетата всеки ден се изпива по 1,5 литра натурален сок от ябълки. Този сок, освен че има очистително действие върху червата, помага и за размекването на конкрементите в жлъчните пътища. Така те се превръщат в нещо като желе и се изхвърлят от тялото без болка. Необходимо е да пиете и по 2 литра вода и да ядете пресни плодове и зеленчуци.
Препоръчително е да наблегнете на по-леките храни и да се откажете от пърженото и колбасите. Освен изброените по-горе продукти, можете да консумирате и риба, яйца и малко шоколад.
В събота следобед не бива да ядете нищо – тогава се пият само течности – вода, плодови сокове, чай. В 18 часа и 20 часа се пие 200 мл вода с 1 с.л. английска сол. Тази течност има очистителен ефект и е добре да сте си вкъщи, за да можете да посещавате тоалетната при нужда.

В 22 часа се пие 100 мл зехтин със 150 мл сок от грейпфрут (прясно изцеден) и 1 ч.л. тинктура от орехови люспи. Сокът трябва да се прецеди и да се разбие в шейкър, за да се получи хомогенна смес. Трябва да го изпиете, докато сте прав, за 2-3 минути (може наведнъж, може и на глътки), след което да легнете по гръб за 30 минути. През това време можете да масажирате черния си дроб или да сложите нещо топло върху него. След това е препоръчително да си легнете. Имайте предвид, че през нощта ще се събудите поне няколко пъти, за да посетите тоалетната.
В неделя сутринта – в 6 и 8 часа, трябва да изпиете още 200 мл вода с 1 с.л. английска сол. В следващите 2-3 часа не бива да ядете. Можете единствено да пиете прясно изцеден плодов сок, зелен или билков чай. Можете да добавите малко мед. Към 10 часа хапнете плодове, а към 12 часа – супа с картофи, моркови, ориз и зеленчуци, малко салата и малко хляб. В следобедните часове можете да се върнете към обичайния си режим.

Тази процедура може да се повтори няколко пъти през два месеца. Важно е да се запомни, че се прави след пълнолуние.
С подобно пречистване на черния дроб можете да отслабнете лесно и да задържите желаните килограми! Пробвайте!
Източник: Брадва
Изпитан метод от древнокитайската народна медицина с алуминиево фолио, с който забравяте за всякакви болки в ставитеКое е основното физическо свойство на направените от чист алуминий лист, лента и форио? Неговата из…Feb 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!