Правете това пречистване на артериите всяка година! Ще спаси живота ви

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Д-р Галина Шаталова е прочут руски лекар, защитила дисертация по сърдечна хирургия. За нея пречистването на артериите е основен фактор за здраве и живот! Пречистването на артериите е от огромно значение за здравето и живота на абсолютно всеки човек след 30-годишна възраст. С времето стените на нашите артерии изгубват алестичността си, а от вътрешната им страна се натрупват множество плаки, които са изключително опасни за живота.

Едно пречистване на тялото с тази смес ни пази от рак цял живот. Изгонете токсините, които рушат организма виПречистване на тялото, което помага болестта рак да не споходи човека продължително време след употр…Jan 2 2020vijti.com

Ако не се пречистят навреме, запушените артерии могат да доведат до хипертрофия на сърдечния мускул, а оттам до редица сърдечно-съдови заболявания, включително и инфаркт.

пречистване на артериите

Д-р Галина Шаталова остави редица ценни съвети и рецепти за здраве, сред които е и начинът за пречистване на артериите

Д-р Галина Шаталова (умира 2011 година) обаче препоръчва велик начин за пречистване на артериите, който трябва да се прави веднъж на всяка година, за да застраховаме здравето си. Тя е сред най-популярните руски учени, защитила е дисертация по сърдечна хирургия, а освен това е учен-биолог и изследовател.

Оставила е огромно научно наследство за поколенията, едно от които е и тази уникална рецепта за пречистване на артериите.

За целта трябва да си направим една билкова смес от чаена чаша семена от копър, две супени лъжици корен от валериан – задължително смлян и една супена лъжица натурален мед.

Трябва ни един термус, в който първо се изсипват копъровите семена, заедно със смления корен от валериан и се заливат с един литър и половина вряща вода. Оставят се да престоят за цяло едно денонощие в добре затворения термус. След това течността се прецежда и се добавя към нея меда като се разбърква хубаво.

Получава се общо около два литра от течността, която съхраняваме в хладилник и приемаме по супена лъжица три пъти през деня, но задължително 20-30 минути преди ядене.

Курсът на лечение за пречистване на артериите продължава докато не изпием цялата тази течност, след което спираме употребата чак до идната година.

Източник: докторбг

2 лъжици ленено семе, кисело мляко, мед и всичко ми е наред!-Най-мощните рецепти с ленено семе за помощ в пречистване и топенеОсновното предимство на ленените семена е високото съдържание на ненаситени мастни киселини омега-3 …Nov 23 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!