Едно пречистване на тялото с тази смес ни пази от рак цял живот. Изгонете токсините, които рушат организма ви

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Пречистване на тялото, което помага болестта рак да не споходи човека продължително време след употребата! Едно пречистване на организма всеки път може да ни предпази от тежки болести като рак
Едно пречистване на организма винаги може да ни предпази от тежки болести като рак

Рецепта против рак от докторката, която посвети живота си на изучаването на болестта. 2 съставки в мощен тандем: Тя е един от най-известните немски учени, посветила по-голяма част от живота си в борбата с най-ко…Dec 28 2019vijti.com

Много от болестите идват заради задръстване на организма с токсини, които буквално могат да го съсипят. Вредни храни, напитки, изпарения от автомобили и т.н.

водят постоянно до фатално заболяване като рак например. Разбира се, стресът също оказва много голямо влияние, но когато в тялото има токсини, това влияние става огромно, защото имунната система се срива.

Най-добрият изход е да бъде осъществено пречистване на организма. Мнозина го правят с цел отслабване, но по-съществената му роля е предпазване от болести. Рецепта за алкална вода е идеална за тези случаи.

Рецепта : Напълвате двулитров буркан с вода. Преди това бурканът е необходимо да бъде доста добре измит. Слагате нарязан лимон в нея. По-добре е лимонът да бъде био, но ако не е, отделете кората от него. Накрая пускате в течността 1 ч. л. Хималайска сол. Затваряте добре буркана и оставяте всичко за 12 часа престой. Нека температурата бъде стайна.

Употреба : Така се получава алкална вода, която трябва да се пие сутрин и винаги на гладно. От нея се пият 3 чаши наведнъж. Продължава се с по 3 всяка сутрин за поне седмица. После се почива в следващите 7 дни и пак се продължава за седмица. Процедурата се повтаря в зависимост колко силен искате да се получи ефектът.

Проучванията разкриват, че ако цяла година се пие алкална вода, то човешкият живот би могло да бъде удължен поне с 5 години. Освен това вероятността от рак е микроскопична, както и от други тежки заболявания. На всичкото отгоре се и отслабва, което още повече държи болестите настрана.

Чрез това пречистване на тялото фактически се постига дълготраен резултат, понеже е доказано, че преди закуска винаги трябва да се пие вода, за да разгради натрупаната през нощта киселинна среда в организма.

Източник: За Жената

Петър, помлял 6 коли в Тракия, отказал тест за дрога и алкохол! Излиза от ареста срещу 5 бонаС патрулка той е бил отведен в дежурна лаборатория 19-годишният пловдивчанин Петър Георгиев, който п…Dec 27 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!