Петър, помлял 6 коли в Тракия, отказал тест за дрога и алкохол! Излиза от ареста срещу 5 бона

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
С патрулка той е бил отведен в дежурна лаборатория
19-годишният пловдивчанин Петър Георгиев, който потроши 6 автомобила в район „Тракия” в понеделник, отказал да бъде изпробван за алкохол и наркотични вещества. Той не дал съгласие за полеви тест, а само за кръвна проба, научи Trafficnews. С патрулка той е бил отведен в дежурна лаборатория. Оказва се, че към този момент все още резултатите не са готови.

Курсант от НВУ „Васил Левски“ е спасил жена при катастрофа край СимитлиКурсант от НВУ „Васил Левски“ е спасил жена при катастрофа в района на Симитли. Това е станало извес…Dec 18 2019vijti.com

Днес Георгиев е бил освободен от ареста срещу 5000 лева гаранция. Това е станало с постановление на прокуратурата. 19-годишният мъж вече е превлечен като обвиняем по член 270 – противозаконно е пречил на орган на да изпълни задълженията си.

Все още няма информация дали е установен и задържан вторият пътник в БМВ-то, собственост на Петър.

Петър Георгиев е студент, допреди година и половина се е занимавал с бокс. Бил е и футболист -юноша на ФК“Ботев“, след това е играл в отбора на Европейския колеж. Очевидно е любител на марката БМВ, тъй като предишният му автомобил е от същата марка, но е по-стар. С поредното си беемве той се сдобил преди три дни. Младежът има криминално досие,  регистриран е като извършител на кражба, когато е бил на 16 години.

Източник: TrafficNews

До 10 години затвор за бащата на бебето, което бе убито при катастрофата с Лютви МестанСлед 8 месеца и 4 пъти удължаване на срока има нов съпричинител на кървавото меле От 3 до 10 години …Dec 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!