Най-лесната бисквитена тортичка с цедено мляко – нежен разкош от размекнати бисквитки и леко кремче:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бисквитената торта е любима на малки и големи. Днес ви предлагаме да направите най-лесната бисквитена тортичка с цедено кисело мляко . И както често става, най-простичкото понякога е най-вкусното – нежен разкош от размекнати бисквитки и леко млечно кремче.

За разкош украсете с пресни плодове и сте готови да оберете овациите на близките! Ето и рецептата за най-лесната бисквитена торта :

Най-лесната бисквитена тортичка с цедено мляко

Продукти:

3 пакета обикновени бисквити

1 кофичка цедено кисело мляко + 3 с.л. обикновено

250 мл сладкарска сметана

1 1/2 ч.ч. пудра захар

прясно мляко за напояване на бисквитите

бисквитена торта с цедено мляко

Приготвяне:

В купа разбийте киселото мляко с 1 чаена чаша пудра захар. С другата 1/2 чаша пудра захар разбийте течната сметана до получаване на пухкав крем. Смесете двете млечни смеси и разбърквайте до получаване на крем.

Започнете да редите тортата по обичайния начин – ред натопени в прясно мляко бисквити, ред крем от мляко и така до свършване на продуктите. Завършете със слой крем и накрая украсете по желание. Оставете тортата престои в хладилник поне за 4-5 часа.

Катето Евро става водеща на „Черешката на тортата“?Актрисата Катето Евро неведнъж е демонстрирала, че е душата на компанията и умее да забавлява околни…Jun 2 2020vijti.com

ZAJENATA

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!