Финансов хороскоп за август 2021 г.! ОВЕН, нови източници на доход! ЛЪВ, финансов късмет. ВОДОЛЕЙ, енергичен възход!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Овен
Периодът от 7 до 11 август е белязан от невероятна активност на почти всички планети. Това е много положително време за финансовите дела и борбата с бедността и неуспехите. Повишената положителна енергия ще помага на Овена да намери път към успеха. Тези дни са идеални за пазаруване, бизнес пътувания и смяна на обстановката. На 12 и 13 астролозите съветват да сменят активността си и да си почиват, защото влиянието на планетите ще намалее.

Ново предложение: Безусловен базов доход от 840 лева на месец за всеки пълнолетен българин и 420 лева за дете840 лева на месец за всеки пълнолетен българин и 420 лева за дете – това предвижда концепцията за бе…Mar 3 2021vijti.com

Въпреки факта, че Венера е финансовият антагонист на Овен, на 18 август тя ще донесе късмет на Овен, защото ще бъде в аспект с Меркурий. Препоръчително е да посветите този ден на преговори, покупки и търсене на нови източници на доход. Опасни дни ще бъдат само 25, 26, 28 и 29 август. В тези дни неблагоприятната Венера ще бъде много силна. Най-големите проблеми ще очакват тези, които работят в голям екип.

Телец

Луната и Венера ще осигурят на Телеца успех в паричната сфера. На 4 и 5 август Луната ще направи енергията му възможно най-продуктивна за представителите на този знак на зодиака. Тези два дни ще бъдат много успешни за намиране на нови хобита и източници на доходи. Подобна ситуация ще се развие и за Телеца на 31-ви, когато Луната е в същото положение. От 8 август до 10 август ще бъдат продуктивни дни за представители на почти всяка професия. Законът за привличането ще помогне на Телеца да се научи да привлича това, което иска в живота си.

От 26 до 28 август противниците на финансовия успех на Телеца – Марс, Уран и Плутон – ще бъдат в мощни аспекти. По-добре е да посветите тези дни на почивка, самоанализ, но не и на разхищение.

Близнаци

Най-положителните дни на този месец са периодът от 5 до 11 август.

Меркурий ще бъде много силен в благоприятни аспекти. Това е добра времева рамка за всеки, който иска да има успех във финансовите въпроси. Близнаците е по-добре да не се спират на миналото тези дни. Препоръчително е да продължите напред, да започнете нещо важно, да потърсите себе си, да се опитате да победите отрицателните програми . По това време можете да откриете нови таланти в себе си, да победите страховете и комплексите.

През останалата част от месеца Близнаците трябва да се научат да се справят с негативните емоции

Рак

Финансово успешните дни за Раците са дните на силата на Луната. Те включват 1 август, периода от 3 до 9, от 25 до 28 август, както и последния ден от месеца. Най-положителните дни от месеца са 4, 5 и 31, в резултат на което финансовият успех ще се почувства. Астролозите препоръчват да не се страхувате от пълна отдаденост, защото активността ще ви доведе до успех. В тези моменти можете спокойно да харчите пари, да планирате нещата, да бъдете креативни.

Лъв

Мощното Слънце ще помогне на представителите на тази Зодия да станат по-силни на 1, 2, 7-12, 21, 22, 25-28. Започвайки от 23-и, Лъв е по-добре да бъде малко по-внимателен с амбициите, защото Слънцето ще влезе в знака на Дева, колкото да отслаби енергията си. Чрез намаляване на необмислените действия до минимум, Лъвовете ще могат да поддържат финансов късмет. Като цяло този месец ще бъде много креативен и необичаен.

Проблемите могат да се появят при Лъвовете само в дните 4, 5 и 31 август. В тези дни е по-добре да не правите големи покупки и да не поемате сложни въпроси. Лъвовете могат да станат мрачни и мързеливи през тези три дни. Промените в настроението могат да провокират финансови загуби, нарушаване на плановете.

Дева

Меркурий ще даде на Дева късмет по въпросите на парите. Тази планета контролира финансовите потоци, така че в дните на своята власт Девата ще има късмет на работа, по време на покупки и транзакции. Това са периоди от 5 до 11, 18 и 27 до 29 август. В тези дни можете спокойно да се стремите да придобиете нови знания, защото Меркурий ще подобри паметта на Дева, а също така ще помогне за активиране на вътрешните интелектуални ресурси.

Везни

Слънцето ще бъде силно от 7 до 12, от 21 до 22 и от 25 до 28 август. Това са най-опасните дни през август.  През тези периоди финансовият късмет вероятно ще обърне гръб на Везните. Борбата с арогантността и егоизма ще ви помогне да го върнете поне частично в живота си. Астролозите съветват Везните да мислят за другите възможно най-често, да помагат на колеги и близки.

На първия ден от месеца, както и на 3, 6, 18, 23 и 29 август, Венера, главният асистент на Везни, ще бъде изключително активна. Тази планета ще помогне на представителите на Въздушния знак да привлекат паричен късмет в живота си. За да я държите близо до себе си на Везните ще помогнат за упорита работа и наличието на мотивация. Желанието да се борите за своето щастие, решителност и следване на интуицията си са основните рецепти за успех за август като цяло и в частност за тези шест положителни дни. Новите запознанства и нестандартното мислене ще помогнат на Везните да привлекат пари.

Скорпион

Недоволството е типична житейска грешка на Скорпиона . От 8 до 9, от 22 до 23, както и от 27 до 28 август, Марс ще бъде много активен. Това означава, че всички тези дни ще бъдат най-продуктивните и успешни във финансовия сектор за Скорпионите. Това могат да бъдат чудесни периоди от време за промяна на обстановката, за бизнес пътувания, за пазаруване.

На 4, 5 и 31 август отрицателната Луна ще бъде изключително активна в знака Телец. По-добре Скорпионите да прекарат това време заобиколени от близки. Работата в екип ще помогне да се запази стабилността и да се постигнат добри резултати във финансовия сектор. Астролозите съветват да следвате интуицията си и да обръщате внимание на предчувствията в трудни ситуации. Може би точно в тези три дни, въпреки общия негативен фон, Скорпионите ще могат да прогнозират възможни проблеми и впоследствие да ги избягват.

Стрелец

Юпитер и Нептун ще донесат късмет на Стрелец в пари и на работа през август. От 6 до 11 август тези планети ще се сменят взаимно в борбата за титлата на най-активните. Този период трябва да бъде посветен на преразглеждане на ценностната система, поставяне на нови задачи в бизнеса и на работното място, планиране на покупки за в бъдеще, решаване на проблеми, укрепване на позициите в онези области, където успяхме да се докажем добре. На 27 и 28 август  е по-добре да посветите тези два дни на спокойна и приятна работа, творчество и хоби.

Козирог

На 2-ри, в периода от 8 до 9, от 22 до 23, от 27 до 28, както и на 14, 16 и 31 август, Козирозите ще бъдат подпомагани от приятелски Марс, подсилен от аспектите. Други помощници на Козирог, Сатурн и Уран, ще избледнеят в сянката му. Този месец може да бъде изключително динамичен и непредсказуем. Що се отнася до парите, не бива да хвърляте цялата си сила в едно, докато възможността не се появи. Няма нужда да губите време за приключения и съмнителни въпроси.

На 4, 5 и 31 август, антагонистът на Козирозите, Луната ще бъде много силна в знака Телец. Астролозите препоръчват да прекарате тези дни с максимална полза за настроението, за да разрешите лични проблеми . По-добре си позволете да си починете, да се отпуснете, да забравите за проблемите. От 10 до 11 и от 21 до 23 август, напротив, ще има дни на максимална слабост на Луната, което ще се отрази добре на продуктивността на Козирозите. Можете спокойно да харчите пари и да планирате нещата за бъдещето.

Водолей

Съюзническият Сатурн ще бъде отговорен за паричния късмет на Водолей през август. На 1, 6, 10 август и от 26 до 29 август тази планета ще се окаже в много положителни аспекти, което ще провокира енергичен възход във Водолей, поява на финансов късмет и повишена ефективност. Творчеството също може да дойде внезапно.

Слънцето и Плутон, както винаги, ще имат отрицателно въздействие върху представителите на тази зодия. От 7 до 9, от 11 до 12, от 21 до 22 и 31 август силните аспекти на негативно настроените Слънце и Плутон ще провокират появата на нови пороци и слабости . Старите емоционални и психологически проблеми също могат да ескалират и да придобият нови сили. Тези дни за управление на бизнес и работа в екип ще бъдат най-малко подходящи.

Риба

Меркурий е антагонистът на Рибите. Най-голямата опасност ще представлява от 5 до 11 август. През тези 7 дни успехът може напълно да се отвърне от представителите на този Воден знак. Дейността на тази планета ще повлияе отрицателно на способността на Рибите да мислят извън кутията. Поради тази причина късметът може да се обърне от творческите професии.

 Астролозите съветват да купувате мебели, да почиствате къщата и да се отървете от боклуците. От 25 август до 29 август Венера, един от основните наставници на Рибите ще бъде много силна. Това ще доведе до евентуална поява на мотивация, решителност и добро настроение. Активна Венера ще бъде много полезна за финансовия късмет на Рибите.

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!