Методът с дишане на Петър Дънов цери куп болести

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лечителят Петър Дънов е разработил свой метод за здравословен живот, който се уповава най-вече на правилното дишане. Според него въздухът е носител на електричество и магнетизъм. Тази енергия минава през носа на човека и обновява нервната му система. Чрез дишането човек може да застави мозъка си да мисли правилно, сърцето – да чувства право и стомахът – да работи нормално.

Учителя Дънов спасява света от COVID-19 със сурово житоПетър Дънов е дал рецепта, с която светът да се справи със смъртоносната заплаха на китайския корона…Mar 4 2020vijti.com

„Белият дроб представлява сложна лаборатория, в която се кръстосват много енергии. Праната от въздуха прониква в белите дробове и помага за озонирането на кръвта даже там, дето въздухът мъчно може да проникне. В така пречистената кръв се влагат елементите на живота. Най-добро е пълното дишане.
Когато дишането не става правилно, в организма се наслояват полуорганични вещества, утайки, които са причината за всички болести. Благодарение на тях кръвта на човека не може добре да се пречиства, което става причината за развиване на много микроби.

Човек трябва при вдишване да напълни белите дробове с колкото може повече въздух. Тогава при разширение на белия дроб диафрагмата отива надолу, пише retro.bg. А при плитко дишане диафрагмата отива нагоре и натиска сърцето, вследствие на което се раждат някои сърдечни болести. Силата иде от белия дроб. Силен човек е онзи, който диша правилно“, казва в един от трудовете си Учителя Дънов. Здравето е свързано със съзнателното дишане. Ето защо поне по 3 пъти на ден – сутрин, обед и вечер преди лягане, човек трябва да изпълнява 10-15 минути дишане.

„Съвременните хора вдишват и издишват по 20 пъти в минута. Това е бързо дишане. При него окислението на кръвта става бързо, поради което част от нея не може да се пречисти. Тази е причината, дето много хора имат повече нечиста, венозна кръв в организма си, отколкото чиста. Който диша бързо, има слаба воля. Приложете волята си при дишането и постепенно намалявайте вдишванията – от 20 слизайте до 19, 18, 17, 16, 15.

Ако можете да стигнете до 10 вдишвания в минута, това ще се отрази здравословно върху организма ви. Ако дишате добре, можете да останете на Земята до дълбока старост. Ако не диша правилно, човек заминава преждевременно на онзи свят“, съветвал Петър Дънов. Той е препоръчвал на учениците и последователите си да използват за дихателни упражнени ранните утринни разходки, когато въздухът е пълен с жизнена енергия и прана. Колкото по-рано сутрин се излиза на разходка, толкова по-добре.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да започнете нова диета или да използвате каквито и да е средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Време е! Житният режим на Дънов започва след 2 дни!Всяка година през месец февруари хиляди последователи на Петър Дънов спазват предписания от него жит…Feb 11 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!