Тези 4 зодии ще са галеници на Съдбата през цялата година – ангели-хранители бдят неотлъчно над тях:

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Винаги започваме новата година с обещания за промяна и надежда за по-добро. Но за колцина от нас това се сбъдва в действителност? Е, сега астролозите идват с добри новини, макар и само за 4 от знаците в зодиака. Можем да ги наречем истински галеници на Съдбата , защото висшите сили ще бдят над тези зодии неотлъчно през цялата година.

Седмичен хороскоп за всички зодииАстро-акценти Очаква ни една сравнително спокойна и хармонична седмица, в която няма тежки аспекти н…Feb 11 2020vijti.com

Късметът и успехът няма да ги изоставят, а проблемите и неприятностите често ще ги заобикалят. Ангелите ще ги защитават, ще ги водят по правилния път и непрекъснато ще им подсказват, че са до тях!

жена ангел

Ето ги и късметлиите:

Овен

През 2020 г.

даровете на Съдбата буквално ще завалят от небето. Това ще бъде една наистина успешна за година!Но за да не ви се завърти главата от толкова много успехи, ще трябва да се научите на  сдържаност и мъдрост.

Рак

Раците винаги са се славили със своята предпазливост. През 2020 г. висшите сили ще направят интуицията им още по-силна.

А това ще позволи на представителите на този знак да рискуват на едро. И, разбира се, да печелят!

небесен ангел

Дева

Ангелите ще ви пазят буквално във всичко. Затова и не се изненадвайте от фантастичния си късмет! Той ще ви връхлети още в самото начало на годината и няма да иска да ви напусне чак до края на 2020.

Стрелец

Астролозите обещават на Стрелците година, изпълнена с ярки и радостни събития. Те ще бъдат толкова много, че дори и на най-големите и непоправими оптимисти, каквито са представителите на този зодиакален знак, ще им се стори, че всичко това не е случайно.

И ще са дяволски прави!

През 2020 г. вашите ангели хранители ще бъдат плътно до вас и ще ви водят по най-безопасните пътища на живота.

3 зодии ще се радват на много пари през 2020 годинаВече влязохме в годината на Белия метален плъх. Тези 366 дни могат да се окажат идеални за хора, кои…Feb 3 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!