Тайните страхове на всяка зодия: От какво се страхувате най-много според зодиакалния си знак

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Веки човек има своите страхове. Някои се страхуват от самотата, други от това да не останат без пари, трети да не бъдат наранени. Понякога нашите страхове зависят и от зодия ни. Ето кои са тайните страхове на всяка зодия:
Овен
Овенът мрази да губи, обича той да води парада и е готов на всичко, за да стигне до върха. Но това, което го плаши особено много е загубата на приятел, на близък до сърцето му човек.
Телец
Телците се страхуват от финансова нестабилност. Когато видят, че парите в сметката им значително намаляват, първото нещо, за което си мислят е от какво ще трябва да се лишат сега.
Кармата, която ни е отредена според зодиятаКармата – това е законът за причината и следствието. Законът на кармата има реализация в последствия…Jun 28 2019vijti.com

Близнаци
Близнаците изпитват страх от взимането на решения. Близнакът се спира на едно нещо, а след минута другата половина от него му подсказва друго.
Рак
Ракът се плаши от напускането на дома. Родените под този знак обичат да имат своя защитена зона, в която се чувстват в безопасност.
Лъв
Това, което би изплашило Лъва най-много е никой да не го забележи в стая, пълна с хора. Но Лъвовете знаят как да се справят с това и да спечелят хората около себе си.
Дева
Девите се плашат от несъвършенството. Родените под този знак се стремят към съвършенство не само в простичките неща, като обзавеждането на дома си, но са също толкова взискателни и към самите себе си.

Везни
Те са интелигентни, любвеобилни и страстни партньори. Това, което плаши Везните е да не останат сами. Подобни случаи в живота им ги тласкат към депресия за много дълго време.
Скорпион
Това, което може да изплаши Скорпиона е чувството за близост, интимността, прекалената привързаност към някого. В подобен момент Скорпионът усеща, че личната му свобода и идентичност са застрашени.
Стрелец
Дали ще са тесни затворени пространства или всекидневни досадни задължения, Стрелецът се плаши от всичко, което може да го притисне до стената.

Козирог
Козирозите са работливи и амбициозни. По пътя към успеха може да ги спре само страхът от провал.
Водолей
Водолеите се плашат от всичко, което може да ги постави в окови, като например работа, брак или връзка.
Риби
Отговорността плаши родените под знака Риби, които никога не искат да пораснат, живеят си в свой собствен приказен свят, далеч от правила, отговорности и задачи.
Източник: Ретро
Кое число ви носи любов, късмет и пари според вашата зодияВ Астрологията(Нумерологията) цифрите не са просто нещо абстрактно. В тях е кодирана определена енер…May 20 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!