Сред тях ли сте: 3 зодии, които ще изживеят любовна приказка през 2020 г

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен Началото на 2020 година ще започне спокойно и без много промени. Февруари ще е добър месец за смяна на местожителството ви, тогава ще имате късмет, където и да решите да отидете. Март месец ще премине в разговори до късно през нощта с нов човек, който ще влезе уверено в живота ви. Април ще ви подскаже, че този човек има сериозни намерения към вас. Сърцето ви ще трепва всеки път, в който видите името му изписано на екранчето на телефона ви. Май и юни ще бъдат изключително романтични и емоционални месеци, след които ще следва безумно щастливо лято. Ще бъдете неразделни, ще си разказвате света и всичко това няма да свърши с края на есента. Приказката ви ще продължи… колко зависи от вас самите.
Седмичен хороскоп за периода от 23 до 29 септември: Незабравими мигове очакват зодиитеПредставителите на Лъв да внимават! Периодът носи проблеми. За Девите дните, които следват са изключ…Sep 21 2019vijti.com

Рак Вашата любовна година ще започне непосрествено след изпращането на старата година. Още на новогодишния купон, на който ще се озовете, ще се запознаете с много симпатична двойка. Особено много ще си допаднете с единия от двамата и съвсем неусетно ще се влюбите. Не изпитвайте угризения, тяхната любов отдавна е приключила и връзката им така или иначе наближаваше своя край. Вие сте само добра причина всичко да свърши и да започне нещо ново, емоционално и красиво. Пролетта ще бъде най-романтичния период от годината за вас. Ще изживеете една прекрасна любов, за която не сте и мечтали. Август може да заживеете заедно, което ще ви се стори шеметно бързо, но и съвсем логично. Октомври и ноември са месеците, в които е много вероятно да се сгодите. Хубавите неща… понякога стават бързо!

Стрелец Всяка раздяла ни учи на много и ни дава нови пътища, по които можем да открием истинската си любов, с която никой не може да ни раздели. Януари и февруари 2020 г. ще бъдат леко меланхолични месеци за вас и точно, когато най-малко очаквате, още в началото на март, ще се влюбите лудо и безразсъдно. По-добре така! Действайте смело, не слушайте другите и правете това, което сърцето ви нашепва. Април, май и юни ще бъдат най-бурните емоционални месеци. Ще се чудите и ще играете „танго“ в отношенията си – стъпка напред, стъпка назад и много, много разговори до късно през нощта. Но нищо от това няма да е напразно, защото най-накрая ще се „предадете“ в плен на любовта и до края на годината ще се чувствате като герой от романтичен филм.
Източник: Actualno.com
Известният астролог Павел Глоба: Тежки промени ще преобърнат живота на 3 зодии през 2020 годинаИзвестният астролог Павел Глоба разкри представителите на кои зодиакални знаци ще преживеят големи п…Sep 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!